Hesher

Eräänä päivänä TJ näkee, että hänen äitinsä auto hinataan pois. Sama auto, jossa hänen äitinsä oli kuollut. Hän ajaa polkupyörällä auton perässä kuin hullu ja päätyy auton ostaneen yrityksen pihaan ja lukittautuu auton sisään. Aamulla TJ vaatii isältään selitystä, että miksi auto piti myydä. Riidan jälkeen hän ajaa polkupyörällään koululle päin ja matkalla ajaa rakennustyömaan ohi vetäen lipat. TJ vetää pultit ja heittää kiven ikkunasta. Hän ei edes huomaa, kun sisältä tulee puolipukeinen Hesher ja repii tämän sisälle. Pahaksi onneksi poliisi saapuu paikalle katselemaan paikkoja ja Hesher lähettää tälle lämpimät terveiset. Hän ei jää odottamaan kommentteja, vaan poistuu pakullaan pikaisesti paikalta.

TJ pyöräilee kouluun. Siellä hän näkee Hesherin, mutta törmää myös paikalliseen kiusaajaan. Koulupäivän jälkeen kotona kaikki on kuin pitkän aikaa aiemminkin. Isä on poissa tolaltaan äidin kuoleman jälkeen ja mummo lukee pimeässä.

Lääkäri ottaa TJ:ltä onnettomuuden jäljiltä lastan kädestä. Koulussa Hesher heittää ikkunasta tussin, jonka opettaja vaatii itselleen. Päivän jälkeen koulukiusaaja ajaa TJ:tä takaa mukanaan muisto, jonka hän luulee saaneensa TJ:ltä, mutta jonka on Hesher tehnyt. Koulukiusaaja saa TJ:n kiinni marketin pihalla ja ryhtyy muistuttamaan kuolevaisuudesta, kun paikalle saapuu supertyttö Nicole, joka puolustaa TJ:tä. Tämän ylpeyden lisäksi kolhua kärsii myös pyörä ja niinpä hän saa Nicolelta kyydin kotiin. Heitä on seurannut Hesher ja TJ hermostuu. Hesher tunketuu sisään ja ryhtyy yllättäen taloksi.

TJ:tä kiinnostaa kovasti hänen äitinsä vanha auto ja haluaisi ostaa sen takaisin, mutta uusi omistaja asettaa kalliin hinnan. TJ käy kiittämässä Nicolea tämän työpaikalla. Kotona mummi kysyy seuraa kävelylle, mutta TJ:llä on kiirettä. Hesher repii pelihousunsa. Koulussa koulukiusaaja muistaa keskustella henkevästi autonsa saamista uusista kuvioista. Hesher ei halua puuttua keskusteluun millään tavalla. Isä hakee TJ:n sururyhmään, jossa käsitellään perheiden kokemia tragedioita. Kotona TJ haukkuu Hesherin, joka ei auttanut häntä koulukiusaajan kanssa. Hesher ottaa TJ:n mukaansa ja he käyvät jättämässä lämpimät terveiset koulukiusaajalle. Tämä taas on arvannut, että mistä terveiset ovat kotoisin ja pian on poliisi käymässä kylässä TJ:n luona vieden hänet mukanaan. Isä hakee hänet pois ja kotona Hesher makoilee tyytyväisenä.

TJ käy salaa ihailemassa Nicolea tämän työpaikalla, kun Hesher saapuu häiritsemään. Hän lupaa viedä TJ:n kotiin ja sattuvat samalle reitille kuin Nicole, joka tarvitsee hieman apua. Hesher käväisee auttamassa Nicolea ja lupaa viedä tämän kotiin. Matkalla he käyvät tutkimassa myytävää taloa ja Hesher pistää pihan koristuksen uusiksi.

Kotona mummi ei voi oikein hyvin ja isukillakin on huolensa. Niinpä TJ ja isukki repii pelihousut. Hesher yrittää keventää mummin oloa vitsillä onnistumatta. Onneksi hän tietää jotain marijuanasta ja bongista. Niinpä mummi saa kunnon savut pahoinvointiinsa. Valitettavasti mummi jättää tämän maailman ja Hesher järjestää hautajaisista ikimuistoiset.


Voit valita puhuttuna kielet: Englanti,

Tekstitykset tulevat kielillä: Norja, ruotsi, suomi.

Kesto: 1h 41 min, valmistusvuosi 2010.

Alkuperäinen nimi:Hesher

Kuvakoko: 16:9.

Valmistaja: .

Elokuvan arviointi: Elokuva on outo, pitkäveteinen, eikä todellakaan ole katsomisen arvoinen.

Kieliarvostelu: Ei katsottavissa englanninkielisellä tekstityksellä.

Elokuvaan liittyvät weppisivut:

Henkilöt

Hesher Joseph Gordon-Levitt
T.J. Devin Brochu
Paul Forney Rainn Wilson
Nicole Natalie Portman
Grandmother Madeleine Forney Piper Laurie
Dustin Brendan Hill
Larry John Carroll Lynch
Äiti Monica Staggs
Meryl Mary Elizabeth Barrett
Coleen Bolder Audrey Wasilewski
Jack Bolder Lyle Kanouse
Funeral Director Frank Collison
Vihainen kuljettaja Van Epperson
Mrs. Rosowski Helen Slayton-Hughes
Mr. Elsberry Paul Bates
Tow Truck Driver Ralph P. Martin
Tony Timothy Davis
Security Guard Allan Graf
Cop at station Barry Sigismondi
Mario Rafael J. Noble
Lääkäri Milt Kogan


[Etusivu] [Linkit] [Kilpailu]

Päivitetty 14.8.2011 16:06:27
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2021