Sisarukset

Werner vie poikansa Janin Julianen hoidettavaksi. Kyse on parista päivästä, mutta Jani käykin tappamassa itsensä. Terrorismia harrastava Marianne sisko ja pojan äiti piipahtaa ja kuulee pojasta. Juliane vie pojan lastenkotiin. Terrorismia harrastava Marianne kuuluu Punainen armeijakunta eli Baader–Meinhof-ryhmään ja piipahtaa välillä terroristikavereittensa kanssa ja joutuu viimein vankilaan. Sisko Juliane yrittää käydä katsomassa tätä, mutta sisko ei halua tavata.

Välillä näytetään kuvaa Julianen ja Marianen lapsuusajoista ja koulun tanssiaisista.

Juliane työskentelee radikaalisessa lehdessä toimittajana. Viimein hän tapaa vankilassa olevan sisarensa, mutta vain monen ihmisen läsnäollessa.

Koulussa Marianne kapinoi ja heille näytetään kuvaa työleireistä ja kuolleista.

Juliane käy taas tapaamassa vankilassa Mariannea, jota on kohdeltu kaltoin. Postia ei tule muilta kuin äidiltä ja siskolta, mistään ei kuulu mitään, hän ei tiedä kelloa. Hän on syömälakossa.

Välillä on ilmahälytystä ja koko perhe käy pommisuojassa.

Toimittaja Julianelta pyydetään kirjoitusta sisarestaan ja hän käy välillä tapaamassa äitiään ja pyytää tätä tapaamaan Mariannea vankilaan. Viimein Marianne kuolee, mutta Juliane ei usko hänen tehneen itsemurhaa.

Mariannen poika Jani saa uuden nimen, mutta joku on saanut tietää hänen äidistään. Joku heittää bensiiniä Janin päälle ja sytyttää palamaan. Poika haluaa tietää äidistään kaiken.

Voit valita puhuttuna kielet: Saksa.

Tekstitykset tulevat kielillä: Suomi.

Kesto: 1h 42 min, valmistusvuosi 1981.

Alkuperäinen nimi: Die Bleierne zeit

Kuvakoko: 16:9.

Valmistaja: Bioskop film.

Elokuvan arviointi: Elokuva on erittäin pitkäveteinen ja todella huono. Sitä ei voi suositella kenellekään, eikä missään oloissa.<

[Etusivu] [Linkit] [Kilpailu]

Päivitetty 11.7.2009 14:36:34
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2021