Simpsonit Kauhujen talo

Kuten Marge Simpson alussa sanoo, koko levy on varsin pelottava ja lapset kannattaa laittaa nukkumaan.

Treehouse of horror V

Hohto Shinning

Simpsonit ovat tulleet Burnsin hotelliin. Poistaessaan hotellista TV:n ja oluen, toivoo Burns saavansa Homerin sekaisin ja sitä kautta talovahdiksi.

Aika ja rangaistus/Time and punishment

Korjatessaan leivänpaahdinta, Homer joutuu matkaamaan ajassa taaksepäin ja tulee muuttaneeksi tulevaisuutta, jonka korjaaminen on aika vaikeaa.

Painajaisruokala/Nightmare cafeteria

Koulussa Bart joutuu jälki-istuntoon ruokalaan, jossa rehtori tekee Jimbosta hampurilaisia. Tosin moni muukin joutuu lounaaksi.

Treehouse of horror VI

Jättiläismainosten hyökkäys/Attack of the 50ft. Eyesores

Homer tuntee tulleensa petetyksi saadessaan liian pienen donitsin ja vie mainokselta donitsin. Äkkiä kaupungin mainokset alkavat elää ja aiheuttavat tuhoa.

Painajainen Evergreenillä/Nightmare on Evergreen Ter.

Koulussa kadonnut kenttämestari Willie herättää kauhua oppilaiden nukkuessa.

Homer3 Homer kolmannessa ulottuvuudessa

Patty ja Selma ovat tulossa käymään. Homer haluaa päästä pakoon ja piiloutuu kaapin taakse joutuen 3-ulottuvuuteen, jossa hän putoaa mustaan aukkoon.

Treehouse of horror VII

Olio ja minä The thing and I

Bart ja Lisa saavat selville, että ullakolla asuu Bartin kaksoisveli. Heidät erotettiin toisistaan ja se paha veli laitettiin ullakolle vai miten se nyt menikään?

Genesis-kippo Genesis Tub

Lisa tekee tiedeprojektia, joka menee pieleen, mutta tietämättään Lisa kasvattaa pienessä kipossa uutta yhteiskuntaa, joka kehittyy tuhansia vuosia yössä.

Kansalainen Kang Genesis Kang

2 avaruusoliota saapuu maahan ja kaappaa Bill Clintonin ja Bob Dolen ja ryhtyvät heidän paikalleen aiheuttaen hämmennystä.

Treehouse of horror XII

Kirottua elämää Hex and the City

Mustalaisennustaja kiroaa Homerin. Kirous aiheuttaa ikävyyksiä läheisille. Vain irlantilainen menninkäinen voi perua kirouksen.

Kahjotalo House of Whacks

Marge tilaa Ultratalon, joka tekee itse kotityöt. Talon ääneksi hän valitsee Pierce Brosnanin. Talo ihastuu Margeen ja yrittää hoidella Homerin pois tieltä.

Nuoret Noitanerot Wiz Kids

Lisa ja Bart käyvät noitakoulua. Bartin taika epäonnistuu ja hän purkaa katkeruuttaan Lisaan, joka nöyryyttää Bartia. Hän pääsee kostamaan koulun taikaesityksessä.

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti, ranska, saksa.

Tekstitykset tulevat kielillä: Francais/French/Ranska, Nederland/Dutch/Hollanti, Svenska/Swedish/Ruotsi, Magyar/Hungarian/Unkari, Norsk/Norwegian/Norja, Dansk/Danish/Tanska, Suomi/Finnish, English for the hearing impaired, Deutch für hörgeschädigte/German for the hearing impaired.

Kesto: 1h 28 min, valmistusvuosi 1994, 1995, 1996, 2001. Paketti sisältää yhden levyn, jossa myös muuta materiaalia.

Alkuperäinen nimi: Simpsonit Kummitusten talo / The Simpsons Halloween special.

Kuvakoko: 4:3

Valmistaja: 20th Century Fox.

Elokuvan arviointi: Elokuva ei ole kovin hyvä. Sitä ei halua katsoa toiste.[Etusivu] [Linkit] [Kilpailu]

Päivitetty 30.6.2009 07:23:37
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2021