Koirahotelli

Perjantai on koira, jolla on nälkä. Se löytää iloisen auttajan, joka luovuttaa sille hodarin. Bruce ja Andi tarvitsevat rahaa mm. Perjantain ruokkimiseen, joten pieni keikaus täytyy tehdä. He pakkaavat yhden "puhelimen", jonka he onnistuvat myymään. He vain sattuvat jäämään kiinni ja sosiaalityöntekijä Bernie pelastaa heidät. Tämä vie heidät kotiin, jossa heidän sijaisvanhempansa harjoittelevat omaa musiikkiaan. Valitettavasti Brucen ja Andin koira Friday saapuu ikkunalle ja Bernie pitää saada ulos.

Aamulla Friday katoaa Brucen vierestä ja löytyy pahimmoilleen keittiöstä. Valitettavasti perheeseen ei saa tuoda eläimiä ja valitettavasti parit pekonit katoavat jonnekin parempiin suihin.

Friday lähtee liikenteeseen ja huomaa Hot dog-vaunun, jota se lähtee seuraamaan, mutta joutuu rankkurin kynsiin. Bruce yrittää kutsua sitä omatekoisella laitteella, mutta onnistumatta. He jättävät ilmoituksia kaikkialle ja menevät lemmikkieläinkauppaan, jossa Dave ottaa ilmoituksen vastaan ja yrittää jutella Andin kanssa. Viimein nuoret menevät koiratarhaan, josta he löytävät ilkeän miehen ja Fridayn. He saavat lunastettua sen ulos, mutta ongelma on tallella. Heidän palatessaan murtaudutaan erääseen varastoon ja poliisit aikovat ottaa heidät kiinni kaiken varalta. Onneksi he löytävät tiensä vanhaan hotelliin, josta löytyy pari ylimääräistä koiraa. Friday ystävystyy niiden kanssa ja jää yöksi.

Bernie murehtii vaimolleen hyviä lapsia, jotka samanaikaisesti tyhjentävät jääkaappia viedäkseen ruokaa koirille. Sijaisäiti Lois yllättää heidät ja pistää heidät syömään edellisen päivän päivällisen. Samoihin aikoihin hotellissa isompi koira ryhtyy ulvomaan ja naapurin rouva kiinnittää asiaan huomiota ja soittaa rankkurille. Bruce ja Andi yllättää koiran istumasta ja ulvomasta kaihtimella suljetun ikkunan ääressä. Paniikki on yllättämässä, kunnes Andi keksii, että mistä tassu puristaa. Bruce jää vahtimaan koiria, kun Andi lähtee hankkimaan koiranruokaa. Lemmikkieläinkaupassa Andilla on pieni likviditeettiongelma, mutta ihastunut Dave tulee apuun ja tarjoaa muutamaa koiraa hoitoon ja koiranruokaa tarpeeksi. He ovat tuomassa ruokaa ja koiria, kun Bruce testaa kauhanheitintä ja Dave saa kauhan otsaansa. Perässä seuraa lemmikkieläinkaupan tyttö Heather, joka tarjoutuu apuun. Hommia alkaa olla liikaa jopa neljälle. Bruce keksii rakentaa laitteita eri tarkoituksiin, kuten juoksumattoja, ruokinta-automaattia ja etenkin pissa-automaatti, jossa koirat oppivat käymään pissalla. Lisäksi valmistuu kakka-automaatti. Heidät yllättää Mark, joka tulee mukaan hoitelemaan koiria. Enemmän yllättää Bruce tuomalla uuden asukkaan ja nuoret saavat päähänsä pelastaa kulmakunnan kaikki koirat rankkureiden kynsistä. Bruce antaa kaikille nimet ja kirjoittaa niiden tiedot hotellin kirjaan. Pian kaikki alkaa toimia. Valitettavasti Bernie löytää heille uuden kodin, jota he eivät haluakaan ottaa vastaan.

Dave pyytää Andia ulos ystävän juhliin ja Brucen avustuksella Andi löytää juhliin sopivan asun. Valitettavasti juhlien aikaan Bruce jää kiinni sijaisvanhempien luota varastamisesta ja juhlissa Andi jää kiinni valehtelemisesta. Valitettavasti samaan aikaan koirahotellissa ruoka-automaatti menee rikki ja koirat järjestävät sekamelskan. Bruce karkaa sijaisvanhempiensa kynsistä ja nämä seuraavat häntä koirahotelliin. Andin saapuessa paikalle, saapuu myös poliisit. Sijaisvanhemmilla Carlilla ja Loisilla käy huono tuuri ja he eksyvät koirien vessaan ja sitä kautta siihen itteensä.

Koirat viedään pois ja Bernie saapuu paikalle. Homma ei näytä hyvältä. Andi ja Bruce erotetaan toisistaan. Viimein Friday pääsee karkuun ja löytää tiensä lemmikkieläinkauppaan ja sieltä Daven kanssa Andin luokse. Yhdessä he hakevat Brucen ja nuoret tekevät suunnitelman koirien pelastamiseksi. He hakevat koirat koiratarhasta ja johdattavat ne kaupungin toiselle puolelle. Valitettavasti poliisi huomaa heidän oudon kulkueensa ja Friday tulee johdattaneeksi koirat koirahotelliin. Bernie on jo paikalla ja sanoo sanansa lasten ja varsinkin koirien puolesta. Väkijoukko pääsee tutustumaan koirahotelliin ja Bernie vaimonsa kanssa päättää adoptoida Brucen ja Andin. Koirahotelli avataan oikeasti koirille.

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti, ruotsi, tanska, norja.

Tekstitykset tulevat kielillä: Englanti, ruotsi, norja, tanska, suomi.

Kesto: 1h 36 min, valmistusvuosi 2009.

Alkuperäinen nimi: Hotel for dogs.

Kuvakoko: 1.78:1.

Valmistaja: Dreamworks.

Elokuvan arviointi: Elokuva on hyvä ja sen katsoo mielellään. Toisen kerran kanssa voi olla tekemistä.

Henkilöt

Andi Emma Roberts
Bruce Jake T. Austin
Bernie Don Cheadle
Dave Johnny Simmons
Heather Kyla Pratt
Mark Troy Gentle
Lois Scrudder Lisa Kudrow
Carl Scrudder Kevin Dillon
ACO Jake Ajay Naidu
ACO Max Eric Edelstein
Carol Robinne Lee
Ms. Camwell Yvette Nicole Brown
Officer Mike Maximiliano Hernandez
Officer Jeff Andre Ware
Evan Jonathan Klein
Department Store Employee Ruben Garfias
Jason Kenny Vibert
Desk Sergeant Steve Liska
Hot Dog Man Jeremy Howard
Marianne Tiya Sircar
Beth Mariah Moore
Girl in TV room Britney Christian
Male Reporter Jim Doughan
Female reporter Gina ST. John
Mathilda Frohmann Catherine Hill McCord
Passerby Carina Oakland
Mom with kid in Car Susan Avalos
Officer Clark Dwayne Swingler
ACO Dooley Greg Sporleder
Kid in car Brandon Avalos
ACO Tanner Brendan Wayne
Woman with Dog Andrea Gold[Etusivu] [Linkit] [Kilpailu]

Päivitetty 28.10.2012 10:54:51
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2021