Mies ja alaston ase 3 1/3 Viimeinen solvaus

Frank, Nordberg ja Ed odottavat New Yorkin keskusrautatieaseman portailla. Ongelmaksi muodostuu parit lastenvaunut. Ne pitää siirtää. Pahaksi onneksi rosvokopla saapuu pahimmoilleen ja syntyy tulitaistelu. Lisäksi saapuu presidentti ja paavikin sekä muitakin tyytymättömiä. Onneksi kaikki oli vain unta.

Statesvillen vankilassa äiti menee tapaamaan poikaansa Roccoa. Vieraiden joukkoon liittyy myös Papshmir. Hän haluaa palkata Roccon terrorisoimaan. Rocco suostuu ja hinta on 5 miljoonaa dollaria.

Frank Drebin on kovapintainen mies, joka selviytyy jopa kaupan ostoksista. Hän näkee ryöstötilanteen ja on menossa auttamaan, mutta muistaa jättäneensä aseensa Edille jäädessään eläkkeelle.

Jane Spencer-Drebin on oikeudessa hoitamassa lapsen elatusapuasiaa. Tilanne näyttää tiukalta. Frank ja Jane menevät yhdessä perheterapeutille, jonka neuvoista tuntuu olevan edes jotain apua.

Frank hoitaa kotia, kun Ed ja Nordberg saapuu pyytämään apua eräässä terrorijutussa. Juttuun on sotkeutunut Tanya Peters, joka on sairaanhoitaja. He pyytävät Frankia menemään Karlson-klinikalle. Viimein Frank suostuu, vaikka Jane ei pitäisikään asiasta. Hänen pitää vain mennä klinikalle ja hankkia tietoja Tanyan osallisuudesta erääseen pommitukseen. Frank ei vain satu tietämään, että millaisesta klinikasta on kyse ja käyttää tekosyynään vanhaa vammaa päästäkseen lääkäriin. Tanya itse tulee hakemaan Frankia ja vie sisään Spermaklinikalle. Frankin vietyä spermanäytteen tiskille, joutuu Frank uudelleen antamaan näytteen. Onneksi aikuisten videonauhasta on apua. Frank saa Tanya Petersin osoitteen tämän itsensä yllättäessä ja joutuu uudelleen antamaan spermanäytteen. Kotona häntä odottaa Jane ihanan seksikkäässä asussa. Tämä haluaa pitää Frankia hyvänä, kun Jane arvaa tällä olevan joku juttu työjuttu menossa. Jane muuttaa ystävänsä Louisen luokse ja yhdessä he lähtevät lomailemaan. Frank taas menee tapaamaan vanhoja työkavereitaan, jotka esittelevät hänelle hänen seinälle jäädytetyt työvaatteensa muiden sankaripoliisien joukossa. Poliisilaitoksella on saatu selville, että pommien takana on Rocco Dillon. Frank lupautuu menemään vankilaan ottamaan selville Roccon seuraava kohde. Hän pääsee samaan häkkiin Roccon ja Tyronen kanssa. Frank sopeutuu pian vankilaelämään. Roccolla on pakosuunnitelma, jonka toteuttaminen vaatii suunnitelmallisuutta.

Jane luulee tappaneensa miehen ja yrittää soittaa Frankille. Hän löytää laukustaan Frankin kirjoittaman lautasliinan ja Tanyan osoitteen. Sillä välin Frank ja Rocco karkaa. He saapuvat Roccon äidin kanssa kotiin, jossa odottaa Tanya Peters. Jane taasen lähestyy rekalla, josta loppuu polttoaine. Tanyan ja Frankin keskustellessa henkevästi, törmää Jane sisään ja yllättää heidät. Roccoa ihmetyttää Janen saapuminen, mutta Frank saa puhuttua, että hänet otetaan panttivangiksi. Aamulla Rocco esittelee karmaisevan pomminsa, jonka hän räjäyttää illalla. He saapuvat illalla Oscar-juhlien luokse. Rocco ja Tanya menevät sisälle, kun Frank ja Tanya etsivät keinoa päästä sisälle. Rocco saa piilotettua pommikuoren Oscar-voittajien joukkoon ja Frank yrittää Janen kanssa saada selville pommin sijainti samalla kun turvamiehet yrittävät saada heidät kiinni ja heittää heidät ulos. Valitettavasti Rocco ja Tanya kuulevat Frankin olevan oikeasti poliisi ja yrittävän estää attentaatti. Tämän vuoksi Rocco yrittää estää Frankia ja Janea estämästä räjähdystä. Onneksi Frankin poliisikaverit saapuvat paikalle. Enää pitää vain löytää ja tehdä pommi vaarattomaksi.

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti.

Tekstitykset tulevat kielillä: Arabia? englanti, puola, tsekki, islanti, tanska, Magyar, ruotsi, saksa, hollanti, turkki, norja.

Kesto: 1h 19 min, valmistusvuosi 1994.

Alkuperäinen nimi: The Naked gun 3 1/3.

Kuvakoko:

Valmistaja: Paramount Pictures.

Elokuvan arviointi: Elokuva on erittäin hauska ja varmaan sen katsoo taas tieskö monennen kerran uudelleen.

Henkilöt

Lt. Frank Drebin Leslie Nielsen
Jane Spencer Priscilla Presley
Ed Hocken George Kennedy
Nordberg O.J. Simpson
Rocco Fred Ward
Muriel Kathleen Freeman
Tanya Anna Nicole Smith
Louise Ellen Greene
Ted Ed Williams
Papshmir Raye Birk
Clayton Matt Roe
Defense Attorney Wylie Small
Stonographer Sharon Cornell
Dr. Eisendrath Earl Boen
Store Manager Jeff Wright
Melon Lady Lorali Hart
Grocery Mother Mallory Sandler
Purse Woman Karen Segal
Jason Brad Lockerman
Bobbi Rosalind Allen
Nurse Charlotte Zucker
Dr. Kohlzak Lois De Banzie
Dr. Roberts Doris Belack
Carjacker Nigel Gibbs
Corridor Guard Andre Rosey Brown
Big Hairy Con Randall "Tex" Cobb
Ann B. Davis Herself
Mess Hall Convict Alex Zimmerman
Trucker Mac Alaimo
Priest Tom Finnegan
Cabbies Hammam Shafie
Jeffrey Anderson Gunter
Director Joe Grifasi
Vanna White Herself
"Weird Al" Yankovic Himself
Security Guard Rick Scarry
Mary Lou Retton Herself
Phil Donahue's Make-Up Man James Robert Scribner
Presenter Lou Felder
Mother Theresa Chrissy Bocchino
Pia Zadora Herself
Security Guard Joe D'Angerio
Cops Gary Cooper
Christopher J. Keene
Joe Flood
Umpire Scott Evers
Doctor Paul Hutton[Etusivu] [Linkit] [Kilpailu]

Päivitetty 15.1.2010 19:28:05
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2021