Salainen agentti 86

Maxwell Smart valmistautuu päivään ja kuulemaan tuloksen, josko hänestä viimein tulisi CONTROLin agentti. Hän saapuu pääkonttoriin kommelluksien kautta ja antaa analyysin KAOSIN agenttien oudosta käyttäytymisestä. Toisaalla KAOS saa käsiinsä radioaktiivista ainetta. Max harjoittelee agentti 23:n kanssa tositoimia ja menettää hetkeksi kuulonsa. Päällikkö kehuu Maxin läpäisseen agenttikokeen, muttei voi ylentää tätä kentälle, sillä silloin hän menettäisi parhaan analyytikkonsa. Max pettyy pahasti ja lähtee kaupungille törmäten kauniiseen naiseen. Hän palaa päämajaan ja huomaa kaiken olevan ylösalaisin. Lopulta hän törmää samaan kauniiseen naiseen, joka onkin agentti 99. Päämajaan tunkeutuu muita ja Max tulee pistäneeksi pomon hiljaiseksi.

Max saapuu turvahuoneeseen, jossa hän vaatii hiljaisuuskupua, joka ei toimi ihan suunnitelmien mukaan. KAOS on saanut haltuunsa paljon uraania. Koska muut agentit ovat poissa pelistä, pistetään kuvioihin agentti 99, joka on käynyt kirurgilla. Mukaan peliin pistetään uusi agentti 86, eli Maxwell Smart. Mukaansa Max saa erikoisvarustellun linkkuveitsen. Matkalla 86 ja 99 sopivat yhteisestä tarinasta. 99 huomaa pahan miehen ja Max ryhtyy kaivamaan purukumia kengästään ja joutuu väärinkäsityksen takia pidätetyksi. Max pääsee vessaan ja yrittää vapautua hankalasta käsiraudasta ja pääsee ilmalukon kautta pois ilman laskuvarjoa. 99 seuraa perässä paha mies perässään ja yhdessä 86 ja 99 pääsee maahan. Tosin eivät kovin yhteisessä hengessä.

Päämajassa pari agenttia aiheuttaa ongelmia kujeillaan ja taas agentti 23 yrittää korjata niitä nitojalla.

Venäjällä 86 ja 99 menevät paikalliseen ravintolaan. 86 menee vessaan, jossa hän kuulee mielenkiintoisen kahden miehen keskustelun ja huomaa, että toinen heistä on radioaktiivinen. 86 ja 99 seuraa miehiä ja joutuvat erään talon luokse. He päätyvät sisälle, jossa on menossa tanssiaiset. 99 päätyy tanssimaan isännän kanssa ja 86 hakee tanssiin salin suurimman naisen, jonka kanssa he tanssivat uskomattoman komean tanssin. 86 ja 99 lähtevät tutkimaan taloa ja joutuvat viemäriin, jota kautta he pääsevät toiseen rakennukseen. He onnistuvat pääsemään isännän tietokoneelle, mutta ovat jäämässä kiinni vapautuen pikaisesti. He poistuvat ja lähtevät moskovaan. Perillä he eroavat toisistaan ja 86 menee paikalliseen leipomoon jäljittämään uraania. Hän pääsee KAOSin päämajaan ja poskihammaslähettimen avulla hän kertoo 99:lle tavanneensa niiden päällikön Siegfriedin. 99 seuraa perässä toista kautta. 86 joutuu ansaan ja hän varoittaa 99:ää. 86 ei meinaa päästä ulos, mutta onneksi hän on kekseliäs ja pääsee ulos ja virittää pommeja ympäri rakennusta. He ovat juuri poistumassa, kun heidät löytää Dalip. Max onnistuu taivuttamaan hänet heidän puolelleen omalla analyysillään. 86 ja 99 onnistuu poistumaan rakennuksesta. Siegfried joukkoineen poistuu Moskovasta. Pian Maxia aletaan epäillä, sillä uraani on kateissa ja hänet pidätetään.

Amerikkalaiset pitävät turvallisuuskokoustaan, kun Siegfried soittaa tilannehuoneeseen ja kertoo vaatimuksensa, muuten räjähtää pommi.

99 katselee valvontakameralla sellissään viruvaa Maxia, joka näkee hirveää painajaista. Hän saa selliinsä tyynyn ja peiton. Radiosta kuuluu salainen viesti Maxille, että kohta alkaa Los Angelesissa tapahtua. Max pääsee karkaamaan. Bruce ja Loyd saapuu paikalle antamaan erikoista apuaan. Maxin on "tyrmättävä" heidät. CONTROLin päällikkö ja 99 yrittää puhua presidentille järkeä ja kertoa oikeasta uhasta. Max tavoittaa heidät ja kertoo pommista. He saavat selville, että presidentti ottaa osaa konserttiin ja pommin täytyy olla siellä. Salainen palvelu ei usko CONTROLia. Max saa selville, että agentti 23 on kaksoisagentti, joka kaappaa 99:n. Max lähtee perään ja he päätyvät pienlentokentälle. Max ja pomo lähtee 23:n ja 99:n perään lentokoneella. Max löytää heidät ja pelastaa 99:n viime tipassa. He tajuavat pommin sijainnin ja käyvät tekemässä sen vaarattomaksi.

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti, saksa, italia.

Tekstitykset tulevat kielillä: Englanti, saksa, italia, tanska, suomi, norja, portugali, ruotsi.

Kesto: 105 min, valmistusvuosi 2008.

Alkuperäinen nimi: Get Smart.

Kuvakoko: 16:9

Valmistaja: Warner Brothers.

Elokuvan arviointi: Elokuva on erittäin hauska ja varmaan sen katsoo taas tieskö monennen kerran uudelleen.

Henkilöt

Maxwell Smart Steve Carell
Agent 99 Anne Hathaway
Agent 23 Dwayne Johnson
The Chief Alan Larkin
Siegfried Terence Stamp
Agent 91 Terry Crews
Larabee David Koechner
The President James Caan
Agent 13 Bill Murray
Hymie Patrick Warburton
Bruce Masi Oka
Lloyd Nate Torrence
Shtarker Ken Davitian
Krstic David S. Lee
Dalip David Singh
Vice President Geoff Pierson
Judy Kelly Karbacz
Russian Bad Guy Arthur Darbinyan
Air Marshall Bill Romanovski
Russian guy in bathroom Mark Ivanir
Max's Dance partner Lindsay Hollister
Russian Underling Dimitri Diatchenko
Russian Leader Richard V. Licata
North Korean General Greg Joung Paik
North Korean soldier Joey Yu
Arab men Mike Akrawi
John Abiskaron
Tour Guide Kerry Lai Fatt
Agent 50 David A. Parker
Karen Bonnie Hellman
Agent 38 John Farley
Orange Team Guy Jonathan Loughran
Control Assistants Felisha Terrell
Jeff Tanner
Budweiser Delivery Guy Jasper Pendergrass
Restaurant Agents Carl Crevier
David Schaap
Airline Passengers Peter Weireter
Thomas Garner
Danielle Bisutti
Flight Attendant Jessica Barth
Pilot David Fabrizio
Co-Pilot John Eddins
Russian Farmhand Alex Kudrutsky
Pretty woman at party Tatyana Kaboulova
Moshana Halbert
Russian Farmer Sergey Priselkov
Bakery Counter Woman Jane Gilchrist
KAOS Office Worker Todd Sherry
Russian son David Aranovich
Russian mother Ivy Bethune
CIA Agents Larry Miller
Kevin Nealon
General Blake Clark
Tate Cedric Yarbrough
Control Prison Guard James Moses Black
Opel Driver Bernie Kopell
Secret Service Agents MIchael Peter Catanzarite
Tim Dekay
Conductor Jerry Sherman
Secret Service Agent Driver Matthew Glave
Golfer Brad Grunberg
Cesna Pilot Leonard Stern
Kid in Minivan Sean Segal
Mom in Minivan Karri Turner
Secret Service Commander Stephen Dunham
Fang Oliver & Daisy
Himsel Ryan Seacrest[Etusivu] [Linkit] [Kilpailu]

Päivitetty 5.6.2010 22:18:27
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2021