The Game Plan

Joe Kingman on pelinrakentajana amerikkalaista jalkapalloa pelaavassa Boston Rebelsin joukkueessa. Aamu alkaa erityisellä juomalla ja kuntoharjoittelulla, jonka jälkeen pelataan jalkapalloa, jossa paras pääsee playoffseihin. Illalla juhlitaan Joen luona uutta vuotta ja Tatjana lähtee Pariisiin. Seuraksi jää koira Spike. Aamulla saapuu erikoinen vieras, Peyton Kelly, joka paljastuu Joen tyttäreksi, jonka äiti on afrikassa järjestämässä juomavettä Sudanin köyhille. Tieto on Joelle suoraan isku vyön alle. Äiti tulee vasta kuukauden päästä ja tytär ei sovi kuvioihin. Tarvitaan Stellan, eli managerin apua.

Joe ja Peyton lähtevät ajamaan Joen autolla pelaamaan ja matkalla Peyton tarjoaa itsetehtyjä keksejä. Valitettavasti niissä on kanelia, jolle Joe on allerginen. Kuvaukset menevät hieman mönkään ja Peyton pistää systeemejä ja isojen miesten sydämiä sekaisin. Joen jääkaappi ei sisällä turhaa sokeria, jota Peyton kaipaisi vaikkapa vanukkaiden muodossa. Peytonilla on lievästi tekemistä hiilihydraattipitoisen annoksensa kanssa. Onneksi Spike auttaa.

Valitettavasti Joe tuntuu tarvitsevan apua isänä olemisessa. Iltasadun kerronta ja kuuntelu menee hieman pieleen ja Joe joutuu nukkumaan sohvalla. Samanaikaisesti Peyton saa salaperäisen puhelun. Kaikki ei tunnu olevan ihan niin kuin kerrotaan. Joe parka on nukkunut koko yön sohvalla ja herää karmeaan näkyyn. Peytonille pitää saada lastenhoitaja ja tarjolla olisi Supernanny, mutta Joe valitsee blondin. Valitettavasti homma alkaa vasta seuraavana päivänä ja se kostautuu. Joe menee Peytonin kanssa ravintolansa avajaisiin ja unohtaa Peytonin kokonaan ravintolaan lähtiessään kotiin. Valitettavasti lehdet saavat tietää. Onneksi Peyton osaa kääntää lehdistötilaisuuden eduksi, mutta Joe-parka joutuu maksamaan siitä kalliin hinnan. Hän joutuu viemään Peytonin balettikouluun ja mikä pahinta, omistautumaan asialle.

Joukkuekaverit joutuvat hieman ihmettelemään Joen muuttunutta käytöstä ja Joe joutuu ihmettelemään uusia tuulia. Hän unohtaa hakea Peytonin balettiharjoituksista ja se kostautuu ankarasti. Hän joutuu mukaan balettiharjoituksiin, jotka meinaa olla hänelle kuolemaksi. Koska oma sänky on hänelle rakas, pitää Peytonille saada omansa. Isä Joe alkaa tottua elämään, mutta välillä esiin putkahtaa poikamies Joe, joka nostaa päätään. Peyton heittää keittoon oman lusikkansa ja sopassa on erikoinen jälkimaku. Seurauksena on riita, jossa Joe joutuu hyvittelemään ja kärsimään. Varsinkin pelikavereitten vinoilua, jotka taas hyvittävät sen Peytonille. Joe menettää sydämensä niin Peytonille, kuin balettitanssiopettaja Moniquellekin. Pahinta taitaa olla esiintyminen kaiken kansan edessä trikoissa. Varsinkin kun yleisön joukossa on koko oma joukkue.

Peyton joutuu sairaalaan ja Joen isyys joutuu koetukselle, mutta pahimmat koettelemukset ovat vielä edessä.

Voit valita puhuttuna kielet: Suomi.

Tekstitykset tulevat kielillä: Englanti, ranska, espanja, ruotsi, norja, tanska, suomi, islanti, portugali, arabia, ??.

Kesto: 1h 45 min, valmistusvuosi 2007.

Alkuperäinen nimi: The Game Plan.

Kuvakoko: 16:9.

Valmistaja: Walt Disney Production.

Elokuvan arviointi: Elokuva on hyvä ja sen katsoo mielellään ja sen voisi katsoa joskus toistekin. Varoitus: Ei sovellu isoille ja karskeille poikamiehille, jotka haluavat säilyttää mieskorttinsa. Voi myös aiheuttaa silmänurkan kostumista naisten nähden.

Henkilöt

Joe Kingman Dwayne "The Rock" Johnson
Peyton Kelly Madison Pettis
Stella Peck Kyra Sedgwick
Monique Vasquez Roselyn Sanchez
Travis Sanders Morris Chestnut
Kyle Cooper Hayes MacArthur
Jamal Webber Brian White
Clarence Monroe Jamal Duff
Karen Kelly Paige Turco
Spike Tubbs
Coach Mark Maddox Gordon Clapp
Tatianna Kate Nauta
Samuel Blake JR. Robert Torti
Larry The Doorman Jackie Flynn
Nanny Cindy Lauren Storm[Etusivu] [Linkit] [Kilpailu]

Päivitetty 30.8.2009 13:28:53
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2021