Taotao jaksot 5-8 Taotao Krokotiilikuninkaan ihmetyö

Kiinassa, Waizan-laaksossa asuu pieni pandakarhu Taotao äitipandan kanssa, joka kertoo tarinoita Taotaolle, apina Kikille, tikka Chiptalle, Purpur-oravalle ja pupuveljeksille.

Tarina 5 Krokotiilikuninkaasta ja hänen sairaasta vaimostaan

Pandamuori kertoo tarinaa Krokotiilikuninkaasta, jonka vaimo sairastui vakavasti. Eräs ministeri huijasi kuningasta kertoen tietävänsä keinon, jolla kuningatar parantuisi. Tietoa vastaan ministeri halusi puolet kuninkaallisesta aarteesta. Kuningas suostui. Ministeri kertoi, että parantuakseen kuningattaren pitäisi syödä apinan maksa. Krokotiilikuningas lähti etsimään apinan maksaa. Hän löysi saaren ja siellä hän huijasi apinan mukaansa. Viimein kuningas pyysi apinalta tämän maksan. Apina huijasi kuningasta antaen tälle 2 viikunaa. Kuningas vei viikunat puolisolleen ja tämä parani.

Tarina 6 Jäniksestä joka panee liikkeelle hurjan huhun

Pandamuori kertoo jäniksestä ja villikissasta, jotka olivat pitkästymässä. Villikissa ehdotti kuurupiiloa. Jänis peitti silmänsä ja aloitti laskemisen. Villikissa kaivautui maahan niin, että hänestä näkyi vain suu. Jänis huomasi hänet ja luuli pedoksi ja juoksi karkuun. Hän kertoi kaikille maasta kasvavista hampaista. Norsu kutsui eläimet koolle. Kilpikonna lähti jäniksen kanssa selvittämään asiaa. He löysivät villikissan ja kilpikonna käski sen kilpensä alle ja lähtivät takaisin. Kilpikonna näytti villikissan.

Tarina 7 Tarina valkoisesta kamelista

Pandamuori kertoo kaukaisessa maassa asuneesta valkoisesta kamelista, joka oli hyvin ylpeä. Hän suhtautui pilkallisesti kameleihin, joilla oli poikasia. Aasi ihaili valkoista kamelia ja kertoi hovista, jossa hän oli ollut. Valkoinen kameli lähti hoviin. Perillä kuningas otti kamelin hoviin. Se eli omassa aitauksessaan, eikä antanut hevosen syödä omalta puolelta, vaikka toisella oli huonot hampaat. Hevonen huomautti, että jonain päivänä kameli katuisi. Viimein valkoinen kameli sai poikasen. Viimein valkoinen kameli myytiin naapurimaahan. Poikanen lähti etsimään emoaan, joka karkasi ja viimein löysi poikasensa.

Tarina 8 Varovaisesta lepakosta

Pandamuori kertoo hiirestä, joka haaveili osaavansa lentää. Tämä harjoittelikin kovasti joka päivä ja viimein hänelle kasvoi siivet ja hän oppi lentämään ja hän muuttuu lepakoksi. Valitettavasti siivekkäiden ja muiden eläinten välille syttyi sota. Hiiri tarjoaa palveluksiaan puolelta toiselle ja viimein kaikki suuttuu häneen. Niin hiiri lensi pakoon ja meni onkaloon. Sen jälkeen hän ei voinut metsästää kuin yöllä, ettei hän olisi jäänyt kiinni.

Kaikki osat on dubattu suomeksi saksankielen päälle.

Suomenkielinen toteutus: Maija-Liisa Vuorjoki ja Inkeri Wallenius.

Voit valita puhuttuna kielet: Suomi.

Tekstitykset tulevat kielillä: Ei tekstitystä.

Kesto: 100 min, valmistusvuosi 1983. Lasten animaatio.

Alkuperäinen nimi: Taotao.

Kuvakoko: 4:3.

Valmistaja: Apollo-Film

Elokuvan arviointi: Sarja on hyvä ja opettavainen.Päivitetty 13.11.2009 19:37
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2023