Taotao jakso 13 Tarina merkillisistä ystävyksistä

Taotao ja Kiki olivat virittäneet ansan ja odottivat, että kuka siihen joutuisi. Valitettavasti se oli karhu, joka suuttui ja kosti ystävyksille. Pandamuori kertoi villisiasta ja siilistä, jotka olivat olleet ystävyksiä, mutta nyt vihoissa toisilleen. Hiiri kehotti heitä tekemään yhdessä jotain, vaikka viljelemään maata. Kumpikin suostui, mutta villisika mietti, että miten petkuttaisi siiliä. He raivasivat peltoa ja siili teki suurimman osan töistä. Viimein siili ymmärsi, että villisika vain laiskotteli ja hän teki suurimman osan töistä. Lopulta siili huijasi villisikaa, joka suuttui.

Taotao jakso 14 Tarina hiirtä ahdistavasta vaikeasta pulmasta

Kiki ja Taotao kilpaili, että kumpi on vahvempi ja parempi toista. Pandamuori päätti kertoa tarinan hiirestä Tutanista, joka asui hiiritornissa. Sen ongelmana oli kissa, jolle pitäisi löytää voittaja. Pitäisi löytää joku, joka olisi vahvempi kuin se. Valitettavasti kaikki ehdokkaat kertoivat, että on joku joka on vahvempi se ja taas sillekin löytyisi vahvempi. Viimein vahvin löytyi, mutta ongelmalle ei löytynyt ratkaisua.

Taotao jaksot 15 Tarina itsekkäästä tuuliviiristä

Hiiri kaivoi kuoppaa, koska poikaset olivat tulossa maailmaan ja niille pitäisi olla tilaa. Taotao yritti auttaa, mutta tämän kaivama kolo ei kelvannut. Pandamuori kertoo tarinan itsekkäästä kukosta, jonka toiset ajoivat pois. Veden henki pyysi hänen apuaan, mutta kukko ei halunnut auttaa. Tuli halusi varoittaa kukkoa ihmisistä, mutta kukko ei välittänyt. Tuli pyysi oksia, ettei sammuisi, mutta kukko ei piitannut. Se meni kaupunkiin, jonka linnassa laiska kuningas kaipasi ruokaa. Kokilla ei ollut ruokaa tarjottavana. Onneksi kukko tuli sopivasti. Kokki pani sen häkkiin. Pohjatuuli auttoi kukon pakoon ja vei sen kirkon torniin tuuliviireksi.

Taotao jaksot 16 Tarina tyytymättömästä perhosesta

Taotao näytti pähkinöitä Kikille. Se taas kertoi, että kauniita pähkinöitä löytyi Tsokomalaaksossa. He lähtevät sinne. Pandamuori lähti perään ja löysi heidät. Hän ryhtyi kertomaan olemattomasta Tsokomasaaresta. Tyytymätön perhonen oli kuullut Tsokomasaaresta ja halusi löytää sen ja lähti etsimään. Viimein hän saapui eräälle saarelle pettyneenä ja tapasi haikaran. Hän kertoi tälle olevansa matkalla Tsokomasaarelle. Perhonen narrasi haikaran lentämään mukanaan. Se valehteli koko matkan haikaralle, että kuinka hienoa siellä olisi. He lensivät perhosen kotisaarelle. Haikara huomasi petoksen, mutta ei suuttunut, vaan lähti takaisin kotisaarelleen.

Kaikki osat on dubattu suomeksi saksankielen päälle.

Suomenkielinen toteutus: Maija-Liisa Vuorjoki ja Inkeri Wallenius.

Voit valita puhuttuna kielet: Suomi.

Tekstitykset tulevat kielillä: Ei tekstitystä.

Kesto: 100 min, valmistusvuosi 1983. Lasten animaatio.

Alkuperäinen nimi: Taotao.

Kuvakoko: 4:3.

Valmistaja: Apollo-Film

Elokuvan arviointi: Sarja on hyvä ja opettavainen.Päivitetty 18.12.2009 01:43
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2021