Taotao jaksot 9-12 Taotao Turhamainen korppikotka ja muita tarinoita

Kiinassa, Waizan-laaksossa asuu pieni pandakarhu Taotao äitipandan kanssa, joka kertoo tarinoita Taotaolle, apina Kikille, tikka Chiptalle, Purpur-oravalle ja pupuveljeksille.


Tarina turhamaisesta korppikotkasta

Kiki ja Taotao törmää Tem-näätään, joka on poikkeavan näköinen ja jolla ei ole ystäviä. Pandamuori kertoo tarinan korppikotkasta, joka piti itseään niin rumana, ettei halunnut pilata toisten iloa, vaikka se ei häirinnyt toisia. Juhlien jälkeen se etsi kauniita sulkia. Joutsenrouva kadotti lapsen ja korppikotka lähti etsimään pienokaista. Hän löytää ja pelastaa pienokaisen ja tuo sen Joutsenrouvan luokse. Muut linnut päättivät kerätä yhden höyhenen jokaiselta ja koota kauniin puvun. He pukivat sen korppikotkan ylle. Tämä ihastui valtavasti, eikä voinut muuta kuin ihailla itseään. Lopulta se kävi muiden lintujen luonnolle.


Tarina lintujen muuttopäivästä

Lapset katselivat niin kovasti muuttolintuja, että unohtivat kotiintulon. Pandamuori kertoo tarinan muuttolinnuista. Eräässä laaksossa oli paljon lintuja, mutta myös ruokaa. Jalohaikarat odottivat munista poikasia. Kerran sitten tuli talvi ja lunta, eikä ruokaa enää löytynyt. Linnut kokoontuivat ja jalohaikara lähti etsimään parempaa paikkaa. Pitkän matkan jälkeen hän löysi hienon paikan, jossa oli paljon ruokaa. Mutta riittäisikö ruokaa kaikille? Voisivatko kaikki muuttaa sinne?


Tarina pikkukalojen seikkailusta

Bibi ja Bubu olivat pikkukaloja, jotka höynäyttivät pahaa haukea ja heistä tehtiin kuninkaat. Pian he kyllästyivät oleilemaan ja kuulivat merestä. Bibi ja Bubu päättivät lähteä katsomaan sitä. Ministeri kertoi mahdollisuudesta päästä tulvivan järven mukana syntvään jokeen ja sitä kautta mereen. Viimein he pääsivät jokeen, jossa he näkivät outoja olioita. Matka oli vaikea ja raskas. Vihdoin he pääsivät mereen, mutta kaikki ei ollutkaan sellaista, kuin he kuvittelivat.


Tarina keijujen hääjuhlista

Majava, TaoTao ja Kiki rakensivat uimapaikan, mutta vesi nousi liikaa. TaoTao ja Kiki leikkivät uimapaikalla, kun Pandamuori tuli kysymään mitä oli tapahtunut. Pandamuori kertoi tarinaa pienestä Keijutytöstä, joka oli tavattoman kaunis ja hyväsydäminen. Hän sai paljon kosijoita, mutta kukaan ei kelvannut hänelle. Viimein hänen isänsä kertoi järjestävänsä kilpailun ja Keijun saisi se, joka pystyisi syömään 10 koria ruokaa. Viimein Keijun sydämenvalittu jänis päätti lähteä kosimaan. Matkalla hän kohtasi eläimiä, joita hän auttoi. Perillä jänis kohtasi tehtävän ja sai apua eläimiltä, joita oli auttanut.


Kaikki osat on dubattu suomeksi saksankielen päälle.

Suomenkielinen toteutus: Maija-Liisa Vuorjoki ja Inkeri Wallenius.

Voit valita puhuttuna kielet: Suomi.

Tekstitykset tulevat kielillä: Ei tekstitystä.

Kesto: 100 min, valmistusvuosi 1983. Lasten animaatio.

Alkuperäinen nimi: Taotao.

Kuvakoko: 4:3.

Valmistaja: Apollo-Film

Elokuvan arviointi: Sarja on hyvä ja opettavainen.Päivitetty 11.9.2009 20:52
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2021