Ihmeperhe

Supervoimakkaalla Ihmemiehellä on kiire, mutta ei niin kiire, etteikö pikkasen ehtisi auttaa poliisia ja vanhaa rouvaa, jonka kissa on juuttunut puuhun. Ihmemies pelastaa itsemurhaa hautovan miehen ja ottaa kiinni ryöstelijän. Kiirettä pukkaa ja tilannetta ei auta ihmepoika, joka lyöttäytyy ihmemiehen mukaan ja sotkee kaiken ja aiheuttaa ongelmia. Joka tapauksessa ihmemies ehtii kuin ehtiikin naimisiin. Kaiken kaikkiaan on syntynyt soppa, jonka seurauksena ihmemiestä ja muita supereita vaaditaan hyllylle.

Kohun seurauksena Ihmeperhe muuttaa nimensä ja ryhtyy elämään tavallista elämää. Mitä nyt poika liikkuu liiankin vikkelästi, tytär heittäytyy näkymättömäksi ja äiti venyy kaiken keskellä. Kaikkeen tavalliseen kyllästynyt Ihmemies yrittää auttaa ihmisiä byrokratian rattaissa. Välillä hän lähtee vanhan superystävänsä Jäädyttäjän kanssa "keilaamaan" tai ainakin niin vaimo luulee. Tosiasiassa mies käy ystävänsä kanssa pelastamassa maailmaa ja viimein salainen järjestö tekee Ihmemiehelle tarjouksen, josta ei kannata kieltäytyä. Viimein seikkailu imaisee koko perheen toimintaan mukaan ja koko perheen kaikille erityistaidoille löytyy käyttöä. Jopa perheen vauvalla on taitoja, joista kukaan ei tiennyt yhtään mitään.

Suomenkielellä puhuttuna saat mainoksia, kuten Tuhkimo, Tarzan, Nalle Puh, ja PöhköFantti yms. ja Pikkukananen.

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti, Ruotsi, Suomi, Islanti.

Tekstitykset tulevat kielillä: Englanti, Englanti kuulovammaisille (jolloin selityksissä mainitaan, että mistä puhe tulee, kuten radio, TV, ym), ruotsi, suomi, Islanti tai ei tekstitystä lainkaan.

Kesto: 115 min, valmistusvuosi 2004. Piirretty elokuva. Paketti sisältää 2 levyä, joista toisella on lisämateriaalia.

Alkuperäinen nimi: The Incredibles.

Kuvakoko: 16:9 eli laajakangas. Zoomilla saat kuvan lähes 1:1 kokoon, kuten Zoom 2.

Valmistaja: Disney ja Pixar. ääni THX.

Elokuvan arviointi: Elokuva on hyvä ja sen katsoo mielellään. Ei kuitenkaan niin hyvä, että sitä aikuinen katsoisi heti uudelleen.

Kieliarvostelu: Elokuva katsottu Englanninkielisellä tekstityksellä. Elokuva sisältää pääasiassa helppoa englantia, kuitenkin mukana on iso joukko erikoisia sanoja, joita on tarkistettava sanakirjasta. Elokuva katsottu englanniksi kuulovammaisten tekstityksellä. Tekstitys sisältää lähes kaiken puhutun ja se helpottaa elokuvan seuraamista. Vain parissa harvassa kohtaa, ei tekstitys ehdi mukaan. Jos haluaa olla selvillä kaikesta tekstistä, saa sanakirjaa vääntää oikein urakalla.

Paketissa yksi DVD, joka sisältää myös materiaalia, kuinka elokuva tehtiin.[Etusivu] [Linkit] [Kilpailu]

Päivitetty 30.6.2009 07:38:18
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2021