Mikin Satukirjan salaisuudet Nro 4

Minni Punahilkka Minnie Red Riding Hood

Hessu on vilustunut ja Minni on menossa viemään Hessulle parantavaa Minnistrone-keittoa. Nyt tarvitaan mikittimet Mikkikojeesta. Mikittimistä pitää huolen Touhotin. Mikki ystävineen valmistaa Minnistrone-keiton ja lähtevät viemään sitä Hessulle. Matkalla he kohtaavat ongelmia, mutta he selviävät niistä kutsumalla Touhotinta ja käyttämällä mikittimiä. Viimeisenä on Mysteerimikitin. Mukaan tulee Iines, joka vie Hessulle lämmintä huopaa ja Aku, joka vie värityskirjaa. Valitettavasti Musta Pekka sotkee asioita. Mutta kaikki selviää ja on aika tanssia Mikki-tanssi.

Aku sammakkoprinssi Donald The Frog Prince

Mikki tekee hedelmäpirtelöä ja Taavi Ankka tuo Mikille uuden keksintönsä, Sammakkojuoman, jota juomalla muuttuu sammakoksi. Aku Ankka porhaltaa paikalle ja luulee Taavi Ankan sammakkojuomaa hedelmäpirtelöksi. Hän juo sen ja muuttuu sammakoksi. Aku voi muuttua vain, jos prinsessa Iines suutelee häntä. Niinpä Mikki ystävineen lähtee etsimään häntä ja mukaan he tarvitsevat mikittimet Mikkikojeesta. Viimeisenä on Mysteerimikitin. Mikittimistä pitää huolen Touhotin. Mikki löytää kaukoputkella prinsessa Iineksen korkeasta tornista. He lähtevät prinsessa Iineksen luokse, joka antaa Akulle mojovan suukon ja Aku muuttuu entiselleen ja on aika tanssia Mikki-tanssi.

Nukkuva Minni Sleeping Minnie

Minni poimi uniruusun ja nukahti, eikä herää sataan vuoteen. Lumous haihtuu vain kultaharppua soittamalla, mutta kun sekin on kaukana musiikkisokkelossa. Mikki lähtee hakemaan kultaharppua. Mukaan hän ottaa mikittimet Mikkikojeesta. Viimeisenä on Mysteerimikitin. Mikittimistä pitää huolen Touhotin. Matkalla mukaan tulee Aku Ankka ja Hessu Hopo. Matkalle tulee esteitä, mutta yhdessä ja Mysteerimikittimen avulla he selvittävät ongelmat ja pääsevät musiikkisokkeloon hakemaan kultaisen harpun, jonka he tuovat ja jota soittamalla Minni herää. On aika tanssia Mikki-tanssi.

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti, Norja, Tanska, Ruotsi, Suomi.

Tekstitykset tulevat kielillä: Englanti, Englanti kuulovammaisille, Norja, Tanska, Ruotsi, Suomi, Islanti, ei tekstitystä.

Kesto: 69 min, valmistusvuosi 2008. Piirretty elokuva. Paketti sisältää yhden levyn, jossa myös muuta materiaalia.

Alkuperäinen nimi: Mickey Mouse Clubhouse: Storybook Surprises. (Playhouse) Mikki Hiiren kerhotalo

Kuvakoko: 4:3.

Valmistaja: Walt Disney.

Elokuvan arviointi: Elokuvat perustuvat sarjaan ja ne katsoo mielellään aikuisenakin. Elokuvia katselemalla oppii Mikin kanssa värejä ja laskemaan. Laittamalla vaikka englanninkielisen tekstityksen päälle, voi varmaan oppia kieltä.
Päivitetty 22.8.2009 19:22:29
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2008