Pentujengi seikkailee

Air Bud on kuuluisa urheilijakoira, mutta kaikki muuttui, kun Molly muutti tien toiselle puolelle. Pian syntyikin 5 pientä suloista koiranpentua: Budderball, B-Dawg, Buddha, Mudbud ja Rosebud. Eräänä päivänä Noah ja hänen koiransa Air Bud lähtevät otteluun ja pennut jäävät kotiin hoitajan rouva Nigglesin kanssa. Hän on tehnyt lempipojalleen Noahille hienon mustikkapiirakan ja pennutkin haluaisivat maistaa sitä, mutta ensin leikitään rouva Nigglesin palloilla. Viimein piirakka vaihtaa omistajaa ja rouva Niggles herää. Perhe saapuu, eikä ilahdu tapahtuneesta. Alkaa olla aika luovuttaa pennut pois.

Livingstone ja hänen poikansa Bartleby haluaa Noahin Air Budin. He tarjoavat Selkirkille siitä 500.000 dollaria. Denning ja Grim lähtevät hakemaan koiraa.

Pennuille löytyy jokaiselle sopiva isäntäperhe tiukan seulonnan jälkeen. Aamulla pennut päättävät karata, mutta rosvot ovat jo perässä ja saavat ne kiinni. He päättävät käyttää niitä syöttinä ja saalistaa Air Budin sekä Mollyn, jotka jäävät kiinni. Pennut pääsevät karkuun, mutta rosvot pääsevät karkuun. Niinpä pennut lähtevät hakemaan Nuuskijaa, Sheriffin apulaista, joka ei ole enää terässään. Matkalla he löytävät tiensä autoteatteriin ja pistävät paikat ja yhden moottoripyöräjengin onnesta sekaisin.

Pojat ovat huolissaan koirista ja he kääntyvät Nuuskijan puoleen, joka saa vainun. Valitettavasti Denning ja Grim ovat löytäneet pennut ja ajavat niitä takaa. Tällä välin Nuuskija löytää haisunäädän, joka ruiskauttaa haisevan vastalauseen unien häirinnän johdosta. Pennut juoksevat erääseen maalaistaloon ja saavat apua pässiltä ja Belinda-sialta, joka puhuu vain siansaksaa (Pig-Latin). Pennut pääsevät pakoon ja Nuuskija saa hajuaistinsa takaisin. Se hakee pojat mukaansa ja lähtee seuraamaan pentuja. Tällä välin Air Bud ja Molly pääsee pakoon, kun Livingstone ja hänen poikansa Bartleby saapuu hakemaan Air Budia. Bartleby on iloinen saadessaan 5 koiranpentua vai saako?

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti, Ruotsi, Suomi, Tanska.

Tekstitykset tulevat kielillä: Englanti, englanti kuulovammaisille, norja, tanska, ruotsi, suomi, islanti, ei tekstitystä

Kesto: 77 min, valmistusvuosi 2006.

Alkuperäinen nimi: Air Buddies.

Kuvakoko: 16:9.

Valmistaja: Walt Disney Productions.

Elokuvan arviointi: Elokuva on hauska ja erittäin hyvä. Sitä voi suositella kaikille eläinten ja huumorin ystäville. Elokuvassa vilahtaa sellaisia vitsejä, joita ainakin joskus amerikassa käyneet ymmärtää, kuten "Where's the Beef?". Selitys englanniksi

Elokuvan tekniikka on loistavaa ja koirat on saatu loistavasti puhumaan ja niiden suunliikkeet ovat aidon tuntuisia.
Cast:

Concession Kid #1 Cascy Beddow
Mrs. Niggles Jane Carr
Alice Kelly Chapek
Sheriff Bob Patrick Cranshaw
Bud-dha Boy Jarvis Dashkewytch
Bartleby Livingstone Tyler Guerrero
Wilma Karen Holness
Bob Dan Joffre
Housekeeper Irene Karas
Patrick Framm Rickhard Karn
Concession Lady Ellen Kennedy
Miles Livingstone Steve Makaj
Veggie Man Stuart Malinowski
Concession Kid #2 Jaimie Mortimer-Lamb
B-Dawg Boy Gig Morton
Selkirk Tander Holmes Osborne
Noah Framm Slade Pearce
Henry Christian Pikes
Denning Paul Rae
Jackie Framm Cynthia Stevenson
Biker #1 John Tench
Alice's Mom Ingrid Tesch
Biker #2 Mark Tisdale
Mud-Bud Boy Cainan Wiebe
Grim Trevor Wright
Rosebud Abigail Breslin
Wolf Michael Clarke Duncan
Budderball Josh Flitter
Mudbud Spencer Fox
B-Dawg Skyler Gisondo
Bud-dha Dominic Scott Kay
Sniffer Don Knotts
Belinda Debra Jo Rupp
Buddy Tom Everett Scott
Molly Molly Shannon
Billy Wallace Shawn

Päivitetty 20.8.2009 09:15
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2021