Tenacious D, Maailman paras rokkibändi

Kickapoossa Missourissa asui uskoon hurahtanut perhe, jossa kasvoi nuori Jack Black. Hän voinut ei virsiä sietää ollenkaan ja rokista uneksi hän kaiken aikaa. Ei isä pitänyt ollenkaan pojan lauluista ruokottomista ja antoi vyön tanssia istumalihaksilla nuoren pojan. Ei poika selkäsaunaa sulattanut ja Diolta johdatusta rukoili. Hän tehtäväkseen sai mennä Hollywoodiin ja rokkibändin perustaa, maailman parhaan sellaisen.

Otti poika tuosta opikseen ja karkasi kotoaan. Hollywoodissa hän tapaa Kyle Gassin, joka ei ole niin innoissaan tapaamisesta. Yöllä Jack hakataan ja Kyle osuu paikalle. Jack luulee Kylen pelastaneen hänet. Kyle vie hänet kotiinsa ja opettaa rokin salaisuuksia, kuten voimaliu'un. Vastineeksi Jack siivoaa kämpän ja hankkii rahaa, jolla saa marihuanaa. Pizzantuoja Lee tunnistaa soittajat kadulta ja pääsee seuraamaan esiintymiskokeilua. Jackille selviää Kylen todellinen taloudellinen tilanne ja että hän on kalju. Yhdessä he huomaavat omaavansa kummankin takapuolessa tulevan bändinsä nimen Tenac ious d eli Tenacious D. Vuokra pitäisi maksaa ja he ilmoittautuvat kilpailuun, jossa on rahapalkinto. Heille selviää, että huippubändeillä on ollut käytössään sama plektra. Kyseessä on kohtalon plektra, joka on valmistettu Saatanan hampaasta. Nykyisin tuota plektraa säilytetään Rokhistorian museossa. Kyle ja Jack lähtee hakemaan plektraa ja päättävät murtautua museoon. Matkalla heille tulee riita ja Jack lähtee yksin museoon. Kyle tulee perässä ja he saavat plektran käsiinsä ja haastavat itsensä Saatanan kilpalaulantaan.

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti

Tekstitykset tulevat kielillä: Tanska, islanti, suomi, norja, ruotsi, englanti

Kesto: 1h 30 min, valmistusvuosi 2006.

Alkuperäinen nimi:Tenacious D in The Pick of Destiny

Kuvakoko: 1.85:1.

Valmistaja: Time Warner Company.

Elokuvan arviointi: Elokuva on erittäin hyvä ja sen katsoo mielellään. Hyvän musiikin takia sen katsoo mielellään toistekin. Erityisen mielenkiintoista katsottavaa ovat poistetut kohdat.

JB Jack Black
KG Kyle Gass
Lee JR Reed
Lil' JB Troy Gentle
Dio Ronnie James Dio
Stranger Tim Robbins
Satan Dave Grohl


Päivitetty 30.6.2009 07:50:33
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2021