Troija

Muinainen tarina Troijan sodasta on saatu filmille ja DVD:lle. Kun hulivili prinssi on saanut kellistettyä ylhäisen naisen, on rakastuminen väistämätöntä ja hän pyytää ihastumisensa kohdetta seuraamaan mukanaan. Prinssi kyllä varoittaa, että yhdessä he eivät ole missään turvassa. Eräällä kuninkaalla on jotain sellaisia ajatuksia ja hän kokoaa valtavat sotajoukot ja lähtee kostamaan Troijalle. Mukaan tarvitaan tietenkin paljon porukkaa ja sellainen vaatimaton soturi, kuin Akilles ja mukaan lähtee hänen serkkunsa. Retki on täynnä rakkautta, raakuutta ja ymmärtämystä. Tarina kulkee mielenkiintoisesti ja on mukava seurata tapahtumien kulkua. Tarinan kerrontaa häiritsee kylläkin valtavat raakuudet, jotka sisältyvät tarinaan.

Voit valita puhuttuna kielet: englanniksi tai saksaksi puhuttuna.

Tekstitykset tulevat kielillä: suomi, englanti, saksa, ruotsi, norja, tanska heprea ja islanti. Kuulovammaisille on erityistekstitys englanniksi ja saksaksi.

Kesto: 156 min, valmistusvuosi 2004. Paketissa 2 levyä, joista toinen sisältää elokuvan ja toinen ison kasan asiaa, kuinka elokuva tehtiin.

Alkuperäinen nimi: Troya.

Kuvakoko: 16:9 josta saa zoomattua lähes koko kuvaruudun kokoisen elokuvan.

Valmistaja: Warner Bros pictures.

Elokuvan arviointi: Kertakaikkiaan mielenkiintoinen elokuva, joka kannattaa katsoa jo pelkkänä elokuvana. Ei sovellu lapsille.

Kieliarvostelu: Elokuva katsottu Englanninkielisellä tekstityksellä. Elokuva sisältää jonkin verran erikoisempia sanoja, joita tulee katsottua sanakirjasta. Useat sanat viittaavat juuri siihen aikakauteen, jolloin taisteltiin miekoin ja keihäin. Elokuvassa on vain pari kohtaa, jossa tekstitys ei ehdi mukaan.

Elokuvaan liittyvät weppisivut: www.troymovie.com
Päivitetty 30.6.2009 08:21:09
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2024