Killshot

Black Bird eli Armand Degas menee veljineen sairaalaan ja tappaa uhrinsa. Keikalla kuolee Black Birdin pikkuveli.

Nyt hänelle tarjotaan eräässä hotellissa tappokeikkaa, josta saa tuplapalkkion ja Cadillacin. Pitää vain tappaa yksi mafiapomo, joka sattuu olemaan toimeksiantajan appiukko. Valitettavasti oven avaa nainen, joka näkee hänen kasvonsa. Siksi hänetkin pitää tappaa.

Richie Nix kaipaa entiseltä kasvatusäidiltään Elviksen levyjä, mutta tämä uhkaa soittaa poliisit paikalle. Niinpä Richie lähettää haisevat muistot takaisin.

Armand palaa vanhoille seuduille. Isoäiti on kuollut ja nyt voisi muuttaa takaisin reservaattiin.

Richie käy pistämässä yhden myytävän omakotitalon kappaleiksi ja yrittää kiristää Nelson Daviesilta rahaa tai muuten hän pistää toisenkin talon kappaleiksi.

Armand huomaa, että rahoja ei tule, koska hän tappoi yhden ylimääräisen naisen. Hän lähtee istuskelemaan kapakkaan, jossa on myös Richie. Tämä kaipaa kyytiä. Armand ottaa hänet kyytiin ja Richie kehuu itseään. Sivutiellä yrittää Richie ryöstää hänet. Heistä tulee kumppanukset.

Wayne Colson kaipaa töitä ja menee Nelson Daviesin firmaan odottelemaan, kun Richie ja Armand tulee hakemaan rahoja. Richie luulee Waynea Nelsoniksi ja aloittaa riehumisen, mutta Wayne pistää hanttiin. Armand ja Richie menee reservaattiin Lionelin luokse. Armand saa hänet näyttämään suota ja kiitollisuuden osoituksena Richie päästää hänestä ilmat pihalle ja Armand polttaa autonsa hänen pihallaan. Yhdessä he menevät Richien tyttöystävän Donnan luokse.

Rouva Colson kuulee jotain outoa ja pyytää eroamassa olevaa miestään luokseen. Pian heille tulee riitaa ja Wayne lähtee. Richie lähtee perään ja Armand menee talolle. Richie seuraa Waynea kauppaan ja ryhtyy riehumaan aikoen tappaa hänet. Wayne pääsee karkuun ja Richie ampuu myyjän. Colsonien talolla poliisi kuulustelee heitä ja FBI saapuu paikalle. Heidät otetaan todistajien suojeluun.

Armand soittaa kaverilleen ja kaipaa uutta autoa. Heti perään he lähtevät kyläilemään Colsonien talolle. Heidän onnistuu huijata Karenin äitiä järjestämään puhelinnumeron, josta Colsonit tavoittaa.

Richie käy hakemassa uuden auton. Tällä välin Armand ystävystyy Donnan kanssa. Tämä taas närästää myöhemmin saapuvaa Richietä. Yhdessä he lähtevät jututtamaan anoppia ja yllättäen Richie onnistuu tehtävässään ja saa Colsonien puhelinnumeron.

Armand ja Richie kiristää mafiaa ja yhdessä he taitavasti lavastavat kuolemansa, jolloin FBI ja Colsonit luulevat kaiken olevan ohi. Colsoneiden palatessa kotiinsa, on Armand ja Richie rouvaa vastassa. Richie leikkii rouva Colsonilla ja äkkiä Armandia alkaa närästää. Hän päästää Richiestä ilmat pihalle ja jää odottamaan Waynea.
Voit valita puhuttuna kielet: Englanti.

Tekstitykset tulevat kielillä: Tanska, ruotsi, norja, suomi, off.

Kesto: 91 min, valmistusvuosi 1977.

Alkuperäinen nimi: Killshot.

Kuvakoko: 16:9.

Valmistaja: Warner Brothers.

Elokuvan arviointi: Erittäin pitkäveteinen. Elokuvan katsoo tasan yhden kerran.
Henkilöt

BlackBird (Armand Degas) Mickey Rourke
BlackBird's brother Brandon McGibbon
Nurse Michelle Arvizu
Son-in-law/Mafia boss Richard Zeppieri
Girl in hotel room Alexis Butler
Papa Hal Holbrook
Carmen Diane Lane
Prospective buyers Robert Grow
Catherine Hayos
Wayne Thomas Jane
Construction site foreman Craig Blair
Richie Joseph Gordon-Levitt
Mrs. Palino Lynne Deragon
Donna Rosario Dawson
Old woman, Walpole island Hazel Desjarlais
Lionel Alfred Wesley Montoya
Nelson Davies Don McManus
Michigan Officers Tim Campbell
Tim Eddis
Checkout girl Beatriz Yuste
Paul Scallen/FBI Chief Tom McCamus
Mechanic Michael Joseph Bernier
1st FBI agent Jim Codrington
2nd FBI agent Karen Robinson
Lenore Lois Smith
3rd FBI agent/Real estate guy Steve Cumyn
Drydock Foreman James Anthony
Cape Girardeau Buyer/Gerald Craig Eldridge
Dockworkers Mark Cameron Fraser
Tony Nappo
Michael Rhoades
Linda/Barmaid Inga Cadranel
Dockworker's wife Christine BrubakerPäivitetty 1.10.2009 11:11:52
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2021