Peloista pahin

Israelilainen hävittäjäkone ja sen mukana atomipommi katoaa autiomaahan vuonna 1973. Se löytyy 29 vuotta myöhemmin ja atomipommi saa uuden omistajan pilkkahintaan.

Jack Ryan toimii "historioitsijana" eli analyytikkona. Oikeammin analysoijana CIA:ssa. Hän on kirjoittanut muistion uudesta venäjän presidentistä ja joutuu isojen poikien mukana venäjälle. Muistinsa ja tietojensa avulla hän saa selville kolmen atomipommien valmistukseen erikoistuneen tiedemiehen kadonneen mystisesti. Mutta missä he ovat ja mitä he tekevät?

Ryanin tyttöystävä ei oikein ymmärrä treffien peruuntumista, mutta eiköhän valkoisen talon juhlien pitäisi hyvittää, kunnes alkaa tapahtua. Uusnatsit yrittävät lietsoa levottomuutta venäjän ja USA:n välille. Jossain on atomipommi ja kolmas maailmansota on lähellä. Jack Ryanin ainoa vaihtoehto on yrittää estää se.

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti, Tsekki.

Tekstitykset tulevat kielillä: Suomi, ruotsi, tanska, norja, islanti, arabia, bulgaria, tsekki, hollanti, puola, romania, turkki, englanti kuulovammaisille.

Kesto: 1h 58 min.

Alkuperäinen nimi: The Sum of All fears

Kuvakoko: 2:35 amorfinen laajakulma

Valmistaja: Paramount pictures

Elokuvan arviointi: Elokuva on erittäin hyvä ja vaikka sen olisi juuri nähnyt, saa se aikaan jännityksen, että meneekö kaikki oikein. Jännitys säilyy loppuun asti.

Kieliarvostelu: Katsottu suomenkielisellä tekstityksellä.

Huom: Erityistä huomiota vaatii DVD:llä tuleva Special features, joka toimii ainakin englannin, suomen ja ruotsinkielen tekstityksellä. Näin mm. englannin tai ruotsinkieltä opiskeleva henkilö voi käyttää koko DVD:n hyväkseen.

Osissa mm:

President Fowler = James Cromwell

Admiral Pollack = Ken Jenkins

General Lasseter = John Beasley

DCI William Cadot = Morgan Freeman

Defence secretary Becker = Philip Baker Hall

Jack Ryan = Ben Affleck

President Nemerov = Ciaran Hinds

Secretary of State Owens = Ron Rifkin

Anatoli Grushkov = Michael Byrne

Dr. Cathy Muller = Bridget Moynahan
Päivitetty 30.6.2009 10:06:51
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2021