The Incredible Hulk

Bruce Banner osallistuu armeijan kokeeseen, jossa hänestä tuli raivoisa isokokoinen hirviö. Aiheutettuaan vahinkoja, hän pakenee brasiliaan, jossa hän toimii virvoitusjuomapullottamon yleismiehenä. Eräänä päivänä tapahtuu vahinko, jonka seurauksena hänen vertaan joutuu yhteen pulloon. Yhdysvalloissa pahaa-aavistamaton mies juo energiajuomaa ja sairastuu. Armeija jäljittää Bannersin ja lähtee etsimään häntä. Mukaan lähtee myös huippumies Emil Blonsky. Samanaikaisesti Banners etsii ratkaisua gammatasonsa alentamiseen ja pyrkii toimimaan rauhallisesti, sillä muuten hänestä tulee hirviö, Hulk. Armeija kenraalin johdolla löytää hänet, mutta hän ehtii paeta. Hän pääsee limsatehtaalle, mutta ärsytettynä hänestä tulee hirviö, joka pistää vihollisia ja paikkoja matalaksi. Blonsky tajuaa olevansa tekemisissä jonkin mahtavan voiman kanssa.

Banner pääsee takaisin Culverin yliopistoon Virginiaan, jossa kaikki alkoi. Hän näkee entisen tyttöystävänsä ja tämän uuden ihastuksen, psykiatrin. Tutun pizzeriaomistajan avulla hän pääsee yliopistoon sisälle etsimään tietojaan, joiden avulla hän voisi löytää parannuskeinon. Palatessaan pizzeriaan, hän törmää vanhaan tyttöystäväänsä Bettyyn, jolta hän saa heitä koskevan datan.

Blonsky saa tahtomansa, eli hirviön voimat. He löytävät Bannersin, mutta nähdessään tyttöystäväänsä kohdellun huonosti, hän suuttuu ja hänestä tulee Hulk. Hän taistelee raivoisasti armeijaa vastaan ja saa voimansa vihasta, jota ruokkii hänen tyttöystävänsä huono kohtelu. Hulk onnistuu pakenemaan Betty mukanaan. Bannersin on vältettävä kaikkea kiihtymistä ja siksi hänen on vältettävä jopa kaikkea "hauskanpitoa" Bettyn kanssa.

Banner ja Betty löytävät tohtori Sloanin, joka lupaa auttaa heitä. Samanaikaisesti Blonsky saa kunnon latingin. Myös Banner saa vasta-ainetta, jonka toivotaan auttavan. Valitettavasti armeija löytää heidät ja samaten Blonsky uudessa muodossa. Syntyy taistelu hyvän ja pahan välillä.

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti.

Tekstitykset tulevat kielillä: Suomi, ruotsi, tanska, norja, islanti, englanti, hollanti, arabia, unkari, turkki.

Kesto: 1h 48 min, valmistusvuosi 2008.

Alkuperäinen nimi: The Incredible Hulk.

Kuvakoko: 2.35:1.

Valmistaja: Universal.

Elokuvan arviointi: Elokuva on katsomisen arvoinen.

Henkilöt

Bruce Banner Edward Norton
Betty Ross Liv Tyler
Emil Blonsky Tim Roth
General "Thunderbit" Ross William Hurt
Samuel Sterns Tim Blake Nelson
Leonard Ty Burrell
Major Kathleen Sparr Christina Cabot
General Joe Greller Peter Mensah
Voice of The Incredible Hulk Lou Ferrigno
Stanley Paul Soles
Martina Debora Nascimento
Tony Stark Robert Downey JR.Päivitetty 15.8.2009 21:56:27
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2021