Tenderness

Lorin eli Lorelai Cranstonin elämä ei ole kummoista. Hän elää äitinsä kanssa. Välillä kotona vierailee äidin poikaystäviä, jotka ovat hyvinkin erikoisia. Viimeisin Gary ei ryyppää, mutta erikoinen hänkin. Äiti on pyytänyt Garya muuttamaan luokseen. Komisario Cristofuoro elää omaa elämäänsä ja käy välillä sairaalassa katsomassa vaimoaan, joka onnettomuuden takia ei elä enää tässä maailmassa. Lori saa tietää, että Eric Komenko vapautuu vankilasta 18-vuotissyntymäpäivänään. Hänen äitinsä oli pitänyt tätä lääketokkurassa koko ajan ja viimein Eric oli tappanut uskovaiset vanhempansa. Oikeus oli vapauttanut Ericin tällä perusteella. Komisario Cristofuoro käy tapaamassa Ericiä eräänlaisena harrastuksenaan ja pakkomielteenään. Hänen mielestään Eric kuuluisi sinne, eikä häntä pitäisi vapauttaa, sillä todennäköisesti Eric tappaa uudelleen.

Lori on seurannut Ericin elämää tuomiosta lähtien ja hänelle on muodostunut oma pakkomielle Ericistä. Hän haluaa tavata Ericin. Valitettavasti Eric näkee vankilassa tytön ja saa häneltä viestin ja puhelinnumeron. Maria pyytää häntä soittamaan, kun vapautuu vankilasta.

Eric vapautuu ja hänet viedään takakautta ulos. Hän asettuu asumaan tätinsä luokse.

Lori päättää lähteä Ericin luokse ja pummii kyytiä ihmisiltä ja varastaa näiden lompakot.

Elämä ei tunnu helpolta Ericille, mutta ei myöskään tädille. Lori kyttää toimittajien kanssa Ericin talon ulkopuolella samalla kun Eric soittaa Marialle ja sopii tapaamisen Hupimaahan. Hän lähtee autollaan ja toistelee Marian nimeä harjoitellakseen. Matkalla Lori tulee esiin auton tavaratilasta ja pelästyttää Ericin, joka ajaa tien laitaan ja paikalle saapuu poliisi. Tämä päästää heidät jatkamaan matkaa. Lori kertoo heidän tavanneen aikaisemmin joen rannassa ennen kuin Eric tappoi vanhempansa.

Cristofuoro yrittää mennä tapaamaan Ericiä, mutta tämä on lähtenyt muka käymään katsomassa collegea ja tapaa tämän tädin.

Eric haluaisi jättää Lorin kyydistä, mutta tämä ei halua jäädä. He menevät Springvillen luonnonpuistoon, jossa Eric menee vessaan. Hän kuulee, kuinka joku menee naisten puolelle ja luulee sitä Loriniksi. Hän tekee köyden ja menee naisten puolelle aikoen tappaa Lorinin, mutta siellä onkin puistonvartija.

Cristofuoro ottaa yhteyttä alueen poliiseihin ja pyytää tietoja Ericin autosta ja liikkumisesta.

Eric ja Lori lähtevät yhdessä eteenpäin ja he tulevat tyhjälle matkailuvaunulle, jossa Lori käy vessassa. Samoihin aikoihin paikalle saapuu Cristofuoro, mutta Eric huomaa tämän saapumisen ja jättää pienen muiston Cristofuorolle. He poistuvat ennen Cristofuoron saapumista ja pysähtyvät motelliin yöksi. Matkalla Cristofuoro saa poliiseista seuraa ja kertoo heille Ericin tarinan.

Eric kamppailee itseään vastaan kuin haluten tappaa Lorin ja tämä taas haluaisi Ericin tappavan hänet. He saapuvat Hupimaahan ja Eric tapaa Marian. Lori näkee heidät rannalla yhdessä, mutta hän näkee myös poliisit, jotka kyttäävät Ericiä Cristofuoro etunenässä. Poliisit ottavat tiedot ylös ja päästävät heidät menemään. Eric ja Lori lähtevät paluumatkalle, jolloin he menevät uudelleen Springvillen luonnonpuistoon, jossa Lori haluaa mennä soutamaan. Ericin soutaessa Lori ryhtyy keikuttamaan venettä ja hyppää veteen. Eric yrittää pelastaa Lorin, mutta hän hukkuu. Lopulta Cristofuoro menee tapaamaan Ericiä ja Cristofuoro tekee hänelle hyvin ikävän tempun.

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti.

Tekstitykset tulevat kielillä: Suomi, ruotsi, norja, tanska, .

Kesto: 97 min, valmistusvuosi 2007.

Alkuperäinen nimi: Tenderness.

Kuvakoko: 16:9.

Valmistaja: Nordiskfilm

Elokuvan arviointi: Trilleriksi erittäin kesy, kuitenkin sen verran jännitystä, että siltä odottaa koko ajan hurjaa tappamista ym. Elokuvana erittäin huono ja missään nimessä sitä ei halua nähdä enää toiste, sillä siinä ei ole mitään, miksi katsoa se uudelleen. Erittäin ikäväksi elokuvan tekee jatkuvat pomppimiset menneisyydessä ja nykyisyydessä.

Henkilöt

Lt. Cristofuoro Russell Crowe
Eric Poole Jon Foster
Lori Sophie Traub
Aunt Teresa Laura Dern
Maria Alexis Dziena
Marsha Arija Bareikis
Dan Komenko Tim Hopper
Lisa Komenko Vivienne Beneson
Facility Director Brian Russell
Cafeteria Guard Lou Sumirall
Jackie Christofuoro Tanya Clarke
Gary Michael Kelly
Sam Lee Sellars
Ben Matt Pepper
Another Guard Saul Stein
Driver Dan Fountain
Asian Cop C.S. Lee
Highway Patrolman #2 Scott Robertson
Local Cop at Restaurant Brian McCormack
Playland Cop Randy Cherkas
TV Anchor Jane Fergus
Paul David LaRosa
Waitress Alicia Harding
Bowling Waitress Catherine Cox
Nice Guy Ben Rauch
Manager Glenn Wein
Brakeman Wade Mylius
Young Lori Lauren Stewart
State Trooper #3 Marc Havalis
Bag Piper 1 Darius Kaufman
Bag Piper 2 Byrne OŚullivan
Bag Piper 3 Brian McGowan
Bag Piper 4 Durant McCurley


Päivitetty 16.1.2010 19:29:38
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2022