Varoitus: Sisältää juonipaljastusta


Dallas
Jakso: Kausi 11, jakso 1,
The Changing of the guard (PILOT)

John Ross on tuhmilla teillä. Hän poraa South Forkissa öljyä Elenan kanssa ihan ilman lupaa. Riemu on valtava, kun öljyä löytyy. Rebeccan tietokone kertoo öljyä riittävän 10.000 barrelia.

Bobbylla ei mene yhtä lujaa. Hän on lääkärissä ja kuulee sairastavansa gastrointestinaalista stroomakasvainta, joka on harvinainen syöpä. Lääkäri aloittaa kemoterapian lääkkeillä.

Christopher on keksinyt jäätä, jossa on metaania. Rahoitusneuvottelut eivät suju parhaalla mahdollisella tavalla, mutta tyttöystävä Rebecca keksii jotain kivaa. Tosin sillekin löytyy oma ilonpilaajansa.

Bobby piipahtaa ranchinsa ympäri hevosellaan ja ehdottaa vaimiolleen risteilyä.

John Ross pitää öljyporareittensa kanssa bileet paikallisessa juhlien löytöä.

Bobby käy hoitokodissa katsomassa J.R.ää ja pitää synkän yksinpuhelun.

Bobby pitää pienet syntymäpäiväbileet perheen kesken. Kuvernööriehdokas Sue Ellen kunnioittaa läsnäolollaan. Samalla suunnitellaan Chrisin ja Rebeccan häitä ja Bobby ilmoittaa päätöksestään myydä South Fork. John Ross ei meinaa hommaa purematta niellä ja järjestää yllätyksen. Hän vie porukan katsomaan uutta öljylähdettään. Bobby repii pelihousunsa ja John Ross, sekä Christopher aloittaa tappelun.

Bobby juttelee South Forkin tulevaisuudesta lakimiehensä kanssa, kun Sheriffi tuo kivaa kirjettä. John Ross hakee Bobbylle estettä myydä South Fork.

Bobby juoukkoineen vierailee öljylähteellä ja vie vuorostaan John Rossille oikeuden määräyksen lopettaa hommat. Työporukka ei uskalla pullikoida vastaan, mutta John Ross yrittää parhaansa.

Rebecca kokeilee hääpukuaan Elenan tullessa moikkaamaan.

Chris hoitelee toimistollaan bisneksiä, kun saa kuulla suoraan Kiinasta ikäviä uutisia. Metaanivarastoon osunut pora on ehkä aiheuttanut maanjäristyksen. Chris ei huomaa, että videopuhelulla on todistaja.

John Ross menee moikkaamaan isäänsä, joka ei ole kuullakseen yhtään mitään. Näin John Ross tulee höpöttäneeksi murheensa "nukkuvalle" J.R.lle. Tämä herääkin ja pistää pojalleen kauppalistan, sillä heillä on pikkasen juteltavaa.

Elena poikkeaa kylässä Christopherin toimistolla ja kuulee maanjäristyksestä. Samalla Elena palauttaa vähän käytetyn kihlajaissormuksen.

Bobby herää yöllä syöpänsä kipuihin. Ann lähtee hakemaan jotain lääkettä, kun kuulee jonkun olevan Bobbyn työhuoneessa. Hän lähtee haulikon kanssa jahtiin, mutta ei uskalla ampua ja rosvo pääsee pakoon. Ann palaa takaisin ja huomaa oudon lääkepurkin Imatinibimesilaattia. Myöhemmin hän löytää netistä syyn lääkkeelle.

Bobby odottaa poikansa häihin aivan erityistä vierasta, joka saapuu helikopterilla. Kyseessä on Marta del Sol, Del Solin luonnonsuojeluyhdistyksestä. Hän on poikennut ostoksille, kun kauppatavarana on South Fork.

Häihin on saapunut Lucy ja Ray Krebbs. Chris kuulee Martasta ja aikoo kertoa Bobbylle jotain, mutta Rebeccan veli Tommy saapuu paikalle juuri sopivasti. Vielä paremmin paikalle saapuu tuhma poika John Ross, jolle Bobby pitää henkevän puhuttelun. Sue Ellen rientää poikansa luokse. John Ross taas saa nettitikun, josta ilmenee kivaa tietoa Chrisin projektista. Tieto auttaa häntä kiristämään Chrisiä auttamaan häntä. Chris repii pelihousujaan ja käy kiukuttelemassa Elenalle. Tämä taas kertoo sähköpostista, joka muutti kaiken heidän välillään. Chris repii pelihousunsa uusiksi. Hän kertoo isukilleen totuuden. Isukki taas myy ranchin ja Christopher sekä Rebecca saa toisensa.

John Ross lähtee ryypylle ja saapuu J.R.n luokse, jonka luona on erikoinen vieras, Marta del Sol. Tässä vaiheessa J.R. kaivaa Shampanjan esiin.

Kielet:

Puhuttu kieli: Englanti
Tekstitys: Englanti kuulovammaisille
Hollanti
Tanska
Suomi
Norja
RuotsiHenkilöt

Hahmo: Huom: Esittäjä:
Christopher "Chris" Ewing Pahan J.R. Ewingin paha poika Jesse Metcalfe
John Ross Ewing Bobby Ewingin adoptoitu fyysikkopoika Josh Henderson
Elena Ramos John Rossin tyttöystävä
Ewingien kokin Carmenin tytär
Jordana Brewster
Rebecca Sutter Christopherin morsian Julie Gonzalo
Ann Ewing Bobbyn uusi vaimo Brenda Strong
Robert James "Bobby" Ewing Suvun kiltti poika ja Southforkin omistaja Patrick Duffy
Sue Ellen Ewing J.R.:n ex-vaimo Linda Gray
J.R. Ewing Ewingien paha poika Larry Hagman
Callard Harris
Leonor Varela
Steve Kanaly
Marlene Forte
Charlene Tilton
Kelvin Yu
Eric Alejandro Rose-Garcia
Mitch Lobell Richard Dillard
Sheriff Akai Draco
Head Driller Matthew Posey
Mrs. Stanfill Ilonpilaaja Linda Leonard
Dr. Glaser Ryan Rutledge
Venture Capitalist #1 Darryl Cox
Venture Capitalist #2 James Hansen Prince
Nurse Denise Lee
Pappi J.B. Edwards
Security #1 Bill Stinchcomb
Sheriff #2 Robert J. Johnson
Crewman #1 Vernon Tuck
Crewman #2 Jeremy Rodriguez
Waiter Agustin Molina
[Etusivu] [Linkit] [Kilpailu]

Päivitetty 28.11.2012 23:15:17
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2008