Varoitus: Sisältää juonipaljastusta


Dallas
Jakso: Kausi 11, jakso 2, Hedging your bets

Elenalla on muuta ajateltavaa, eikä voi vastata John Rossin puheluun. Niinpä John Ross siirtyy pöytään isänsä J.R.n ja Marta del Solin seuraan. J.R. haluaisi jutella vanhan ystävänsä Martan isän kanssa ja jättää Martan kautta soittopyynnön. John Ross saa isukilta pyyhkeitä bisnesten hoidossa ja pääsee itse hoitoon.

John Ross tuntuu tuntevan Martan lähemminkin ja haluaisi estää isukin yhteydenoton Carlos del Soliin. Marta rauhoittelee John Rossia. Valitettavasti isukilla sattuu olemaan näköalapaikka, kun John Ross ja Marta vaihtaa ajatuksiaan.

Chris on lähdössä matkalle.

Bobbylla alkavat kivut pahentua ja niinpä on aika leikata, mutta sitä ennen pitää kertoa perheelle. Valitettavasti Ann sattuu näkemään Bobbyn kivut. Bobby ratsastaa vanhan puun luokse ja perässä saapuu Ann kaivaten tietoa, että milloin Bobby olisi kertonut.

Elena lueskelee vanhaa sähköpostia, jonka hän sai aikoinaan Christopherilta tai ainakin luuli saaneensa. John Ross saapuu parahiksi paikalle Elena kysyy tältä, onko hän lähettänyt viestin. John Rossilta lukee viestin printin ja kieltää lähettäneensä viestin.

Ann hoitelee hevostaan, kun Tommy saapuu paikalle.

Bobby tarkastaa miehineen tilaa, kun Chris saapuu. Tämä haluaisi Bobbyn luottavan hänen taitoihin enemmän ja pystyvät hoitamaan tilaa.

Rebecca tuntee olonsa epävarmaksi ja Ann pönkittää tämän luottamusta antamalla hänelle suvun keittokirjan. Rebecca huomaa Chrisin ja lyöttäytyy seuraan. Chris tuntuu olevan eniten huolissaan Bobbyn päätöksestä myydä tila.

John Ross saapuu Bobbyn lakimiehen Mitch Lobellin juttusille. Tämä vaatii John Rossilta kahta miljoonaa dollaria, että saa South Forkin haltuunsa.

John Ross saapuu baariin rähisemään Chrisin kanssa, joka ei kestä kauaa, vaan poistuu taka-alalle.

Elena saapuu Sue Ellenin luokse kertoen löytäneensä paljon öljyä Hendersonin tilalta ja kaipaa rahoitusapua ja kysyy Sue Ellenin vaikutusmahdollisuutta pankin suhteen. Tämä puolestaan päättää rahoittaa Elenan hankkeen.

Illalla pidetään Cattle Baronin tanssiaiset, jonne saapuu kaikki huomattavat, kuten J.R. ja John Ross. J.R. ottaa lehdistön haltuunsa ja marssii sisälle. Bobby ei meinaa uskoa silmiään nähdessään J.R.n tulevan sisään. J.R. kerää myötätuntopisteitä ja hämmästyttää pehmoilullaan. Bobby ja Ann lähtee hakemaan shokkiryyppyjä jättäen Martan, J.R.n ja John Rossin keskenään. J.R. kärttää Martalta tämän isukin soittoa, mutta kun isukki on kuulemma sairaalassa. J.R. huomaa Sue Ellenin ja kipaisee moikkaamaan. Sue Ellen ei oikein innostu näkemästään.

John Ross yrittää jutella Elenan kanssa, mutta tämä ei ota lämmetäkseen, koska on vieläkin vihainen sähköpostista, minkä luulee saaneensa petoksella John Rossilta. Valitettavasti John Rossilla pitää kiirettä, sillä hän huomaa isukin kohdistavan matkansa Mitch Lobellin luokse ja lahjoo Lobellia. J.R. käy juttelemassa Lobellin kanssa ja antaa tälle ukaasin, jos ei petos Bobbya kohtaa onnistu.

John Ross tavoittaa Martan ja kertoo tarvitsevansa pikkasen rahaa Lobellin voitelemiseen. Marta tarjoaa John Rossille terästetyn paukun ja yhdessä heille tulee kivaa. Tosin John Ross ei huomaa kameroita.

Ann on huolissaan Bobbysta, joka on menossa leikkaukseen.

John Ross herää hauskan yön jäljiltä ja Marta antaa John Rossille voitelurahaa Lobellia varten.

Chris saapuu Elenan luokse kysymään neuvoa metaanin kaivuussa. Tommy sattuu näkemään tapaamisen ja menee siskonsa Rebeccan luokse. Käy selväksi, että Tommylla ja Rebeccalla ei olekaan ihan puhtaita jauhoja pusseissaan.

John Ross on huvittelutuulella ja lähtee ajelulle maailmanpyörään saaden seuraa. Seuralainen osoittautuu yksityisetsiväksi ja John Ross antaa tehtäväksi saada selville, että keneltä Elena Ramos sai parisen vuotta aiemmin sähköpostia.

Tällä välin J.R. saapuu Meksikoon tapaamaan ystäväänsä Carlos del Solia. Tämä on hieman hämmästynyt kuullessaan diilistä, joka heillä pitäisi olla menossa ja J.R. on pudota pepulleen nähdessään oikean Marta del Solin, joka vieläpä tunnistaa tämän. J.R. tajuaa poikansa jymäyttäneen häntä.

Kielet:

Puhuttu kieli: Englanti
Tekstitys: Englanti
Hollanti
Tanska
Ruotsi
Englanti kuulovammaisilleHenkilöt

Hahmo: Huom: Esittäjä:
Christopher "Chris" Ewing Pahan J.R. Ewingin paha poika Jesse Metcalfe
John Ross Ewing Bobby Ewingin adoptoitu fyysikkopoika Josh Henderson
Elena Ramos John Rossin tyttöystävä
Ewingien kokin Carmenin tytär
Jordana Brewster
Rebecca Sutter Christopherin morsian Julie Gonzalo
Ann Ewing Bobbyn uusi vaimo Brenda Strong
Robert James "Bobby" Ewing Suvun kiltti poika ja Southforkin omistaja Patrick Duffy
Sue Ellen Ewing J.R.:n ex-vaimo Linda Gray
J.R. Ewing Ewingien paha poika Larry Hagman
Callard Harris
Leonor Varela
Steve Kanaly
Marlene Forte
Charlene Tilton
Kelvin Yu
Eric Alejandro Rose-Garcia
Mitch Lobell Richard Dillard
Sheriff Akai Draco
Head Driller Matthew Posey
Mrs. Stanfill Ilonpilaaja Linda Leonard
Dr. Glaser Ryan Rutledge
Venture Capitalist #1 Darryl Cox
Venture Capitalist #2 James Hansen Prince
Nurse Denise Lee
Pappi J.B. Edwards
Security #1 Bill Stinchcomb
Sheriff #2 Robert J. Johnson
Crewman #1 Vernon Tuck
Crewman #2 Jeremy Rodriguez
Waiter Agustin Molina
[Etusivu] [Linkit] [Kilpailu]

Päivitetty 29.11.2012 19:58:11
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2008