Ryhmä Pullman Jakso 1

Poliisikonstaapeli Kate Daniels on tapettu 1987. Nyt murha-aseen löytyessä otetaan juttu uudelleen esiin. Aseesta on löytynyt sormenjäljet, jotka kuuluvat eräälle vajaaälyiselle Philip Sheppardille. Gerry huomaa papereista, että Danielsin vatsalaukusta oli löytynyt alkoholia ja pekoninaksuja, joten hän oli ollut pubissa ennen kuolemaansa.

Sandran esimies Bevan kaipaa julkisuutta tapaukselle ja antaa viikon aikaa selvittää juttu, että tapaus voidaan julkaista lehdistölle.

Brianin vaimo Esther saa tarpeekseen ja lähtee kotoa. Brian ja Jack seuraa Sheppardia, joka seuraa vaaleaverikköjä. Sandra tunnustaa tunteneensa Danielsin henkilökohtaisesti. Myöskin hän tunsi Nick Gilbertin, joka kävi poliisikoulua samaan aikaan ja lopetti ja ryhtyi vartijaksi. Hän loukkaantui ryöstössä pari vuotta ennen Danielsin kuolemaa.

Gerry saa tietää, että hänestä on tulossa isoisä ja Brian saa tietää vaimonsa lähteneen. Hän muuttaa Jackin luokse.

Patricia Lee tulee tunnistamaan, mutta koska hän oli tapahtuman aikaan vain 6-vuotias ja siitä on 17 vuotta, kun hän näki juoksevan miehen, ei tunnistuksesta tunnu tulevan mitään. Tällöin Gerry keksii ratkaisun, joka toimii ja Patricia tunnistaa Philip Sheppardin samaksi juoksijaksi. Tosin esimiehet eivät ollenkaan pidä tapahtuneesta.

Brian käväisee Clarkin kanssa Gilbertin luona kyselemässä ryöstöstä. Hän oli saanut luodin jalkaan, joka oli kimmonnut seinästä ja päätynyt selkään. Uuden tekniikan avulla luoti saatiin selästä ja liikkuvuus palautui osittain.

Jack auttaa Briania saamaan Estherin takaisin. Sandra kuulustelee Gilbertiä tapahtumasta ja kertoo koko totuuden. Koko laukaus oli osittain vahinko. Gilbert oli ollut mukana ryöstöajatuksessa ja laukaus oli ollut osittain vahinko.

Bevanin tiedotustilaisuus ei vain tunnu menevän putkeen.

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti,

Tekstitykset tulevat kielillä: Ruotsi, norja, tanska, suomi,

Kesto: Koko levy 6 h 36 min, valmistusvuosi 2003.

Alkuperäinen nimi: New Tricks series 1

Kuvakoko: 16:9.

Valmistaja: BBC Worldwide.

Elokuvan arviointi: Sarja tuntuu sekavalta, mutta silti se on erityisen kutkuttava ja hyvä.

Sandra Pullman Amanda Redman
Jack Halford James Bolam
Brian Lane Alun Armstrong
Gerry Standing Dennis Waterman
PC Clark Chiké Okonkwo
Donald Bevan Tim Woodward


Päivitetty 12.7.2009 22:15:11
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2020