Ryhmä Pullman Jakso 2

Gerry myy klassisen autonsa ja saa paljon rahaa. Sandra on hyvin mystisen oloinen ja vaatii ryhmäänsä pukeutumaan solmioihin. Viimein hän vie heidät Buckinghamin Palatsiin. Käy ilmi, että siellä esillä oleva taulu on kopio ja eräässä huutokaupassa on ollut samanlainen.

Christine Hardy oli jättänyt kyseisen taulun huutokaupattavaksi. Hän oli saanut sen miehensä Duncan Hardyn jäämistöstä. Sandra luulee jo pääsevänsä jutusta eroon, mutta saakin erikoisasiantuntijan Totty Vogel-Downingin avukseen.

Jack naruttaa Gerryn antamaan kyydin saadakseen selville, että miksi Gerry on myynyt vanhan autonsa ja ostanut uuden. Gerry tunnustaa olevansa tulossa isoisäksi ja haluaa ostaa kaikenlaista tyttärelleen.

Taulusta paljastuu DNA ja taiteilija Ciaran Riskin sormenjälki. Valitettavasti hän on tehnyt itsemurhan 1979. Hänen ateljeessaan oli ollut tulipalo ja hän oli yrittänyt tukahduttaa paloa käsillään, jotka tuhoutuivat. Sandra saa kuulla Bevanin kaipaavan häntä ja poistuu paikalta, mutta osuu pahimmoilleen vastaan, kun hänellä on Sir Timothy Buckingham Palacesta seuranaan. Tämä jättää Sandran haltuun yhden kuningattaren tauluista.

Gerry ja Brian pääsee leikkimään ihan oikeilla polttopulloilla palolaitoksen harjoitustiloihin. He saavat selville, ettei bensiinillä olisi saatu tulipaloa aikaiseksi.

Brian saa tulipaloista selville, että tulipalosta oli löytynyt kuolleita koulutettuja valkoisia rottia. Joku oli sivellyt niihin vaseliinia ja sytyttänyt palamaan.

Kerran eräällä George Wilsonilla oli ollut varastoja täynnä tavaraa. Gerry oli ollut kerran vahdissa ja hän oli joutunut jättämään vahtimisen hetkeksi ja Baileyn piti vartioida. Mutta hän ja eräät rahat katosivat ja Gerryä syytettiin osallisuudesta. Bevan oli syyttänyt Gerryä lahjoman ottamisesta ja tämä oli vetänyt Bevania turpaan. Sandra käskee Gerryn pysyä poissa ainakin jonkin aikaa. Hän ei kuitenkaan jää toimettomaksi, vaan lähtee Ciaran äidin luokse ja saa selville, että samalla vuosikurssilla oli ollut joku muukin. Sandra suorittaa pidätyksen. Lisäksi Gerry saa raha-asiansa kuntoon ja vanhan autonsa takaisin.

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti,

Tekstitykset tulevat kielillä: Ruotsi, norja, tanska, suomi,

Kesto: Koko levy 6 h 36 min, valmistusvuosi 2003.

Alkuperäinen nimi: New Tricks series 1

Kuvakoko: 16:9.

Valmistaja: BBC Worldwide.

Elokuvan arviointi: Sarja tuntuu sekavalta, mutta silti se on erityisen kutkuttava ja hyvä.

Sandra Pullman Amanda Redman
Jack Halford James Bolam
Brian Lane Alun Armstrong
Gerry Standing Dennis Waterman
PC Clark Chiké Okonkwo
Donald Bevan Tim Woodward
Esther Lane Susan Jameson
Sir Tim Anthony Head
Totty Vogel-Downing Hattie Morahan


Päivitetty 12.7.2009 22:25:41
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2020