Ryhmä Pullman Jakso 3

Josh Liveseyn ruumis löytyi 20 vuotta sitten Monken Hadleyn leiristä sotilasalueen ulkopuolelta. Juttu avataan uudelleen, koska vankimielisairaalassa oleva Frank Fox on tunnustanut murhan ja hän on voinut murhata enemmänkin. Brian ja Jack lähtevät tapaamaan Foxia, eivätkä he tule hullua hurskaammaksi. Ryhmä lähtee tapahtumapaikalle tutkimaan paikkoja. He päättävät lähteä jututtamaan entistä aktivistia Imogen Houltia, joka nykyisin omistaa PR-yrityksen. Hän on nykyisin naimisissa toisen entisen aktivistin Colin Dobien kanssa. Hän taas suunnittelee työväenpuolueelle mainoksia.

Gerry ja Sandra lähtevät tapaamaan Eleanor Clementia. Hän asuu jokilaivassa keskellä ei mitään ja matka ei ole piristävä.

Brian käy uudelleen Frank Foxin luona, eikä matka tälläkään kerralla ole varsin hedelmällinen, mutta poistuessaan hän törmää Colin Dobieniin.

Jack on saanut selville, että tapahtuma-alueen aita oli muutettu yön aikana. Mutta miksi?

Sandra lähtee äkkiä selittämättä ja Gerry, Brian sekä Jack lähtevät perään suojaamaan häntä varmuuden vuoksi. Viimein miehet näkevät Sandran tapaamisen kohteen ja luulevat hänen tykkäävän naisista. Sandra käväisee heidän autollaan oikaisemassa asioita. He vain eivät tiedä, että heitä kaikkia on seurattu.

Jim Chambers suojelupoliisista saapuu Greg Johnsonin kanssa Sandran luokse. He eivät oikein tykänneet siitä, että heidän henkilökunnastaan oli tehty kyselyä. Seuraavana päivänä Clark kertoi yrittäneensä vain konstaapeli Ed Koumasin tietoja.

Uusi käynti Frank Foxin luona on hedelmällisempi. Hänellä on salaisuus, mutta joku joukosta taitaa kuulua suojelupoliisin vasikoihin. Sandra lähtee lounaalle Greg Johnsonin kanssa. Greg kertoi, että Livesey kuoli aidan sisäpuolella, mutta aitaa siirrettiin yön aikana. Muut yrittävät löytää edes vähäisintä tietoa Imogen Houltista onnistumatta. Hänellä ei ole rikosrekisteriä ollenkaan. Hänen on täytynyt olla myyrä, eli suojelupoliisin vasikka. Hän oli Liveseyn salaisuus. Sandra ja Jack lähtevät tapaamaan Houltia.

Brian ja Gerry menevät Eleanor Clementin laivalle ja kuulevat riitelyä. Hän ja Imogen Hoult poistuvat yllättäen ja Gerry vetää maihin suoraan kuralammikkoon. He seuraavat heitä Houltin kotiin muun ryhmän saapuaessa paikalle juuri ajoissa.

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti,

Tekstitykset tulevat kielillä: Ruotsi, norja, tanska, suomi,

Kesto: Koko levy 6 h 36 min, valmistusvuosi 2003.

Alkuperäinen nimi: New Tricks series 1

Kuvakoko: 16:9.

Valmistaja: BBC Worldwide.

Elokuvan arviointi: Sarja tuntuu sekavalta, mutta silti se on erityisen kutkuttava ja hyvä.

Sandra Pullman Amanda Redman
Jack Halford James Bolam
Brian Lane Alun Armstrong
Gerry Standing Dennis Waterman
PC Clark Chiké Okonkwo
Donald Bevan Tim Woodward
Therapist Diana Kent
Greg Johnson Patrick
Graham Moore John Bennett
Frank Fox Pearce Quigley
Colin Dobie John Philips
Imogen Hoult Suzanna Hamilton
Eleanor Clement Nadia Cameron-Blakey
Jim Chambers Mark Powley


Päivitetty 12.7.2009 22:26:43
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2020