Ryhmä Pullman Jakso 5

Brian porhaltaa sisään perässään poliiseja, jotka tuovat arkistolaatikoita. Perässä saapuu Sandra, jolle hän esittelee uuden jutun. Rakennustyömaalta on löytynyt naisen vaatteita sisältänyt kassi. Käy ilmi, että kyseinen tapaus oli aikoinaan kuulunut Brianille hänen ollessaan poliisina. Donna ja William Adamson ovat kadonneet. Donnan mies Paul Adamson, lääketieteen tohtori teki aikoinaan katoamisilmoituksen, mutta juttu haudattiin pian tuloksettomana.

Jack ja Brian vierailee Adamsonin vanhassa talossa, jonka nykyisin omistaa remonttihommia tehnyt Eric Grant.

Donnan äiti oli mennyt naimisiin mustan amerikkalaisen kanssa. Donna oli saanut lapsen ja kaivannut töihin. Sellaista ei siihen aikaan suosittu. Paulin perhe ei pitänyt siitä, että heidän miniänsä ja lapsenlapsensa oli eri värinen. Niinpä Paulin opiskelurahat perheestä loppuivat. Kun Donna katosi, sai Paul taas anteeksi ja muutti kotiin.

Veriroiskeet Donnan vaatteissa kuului sellaiselle, jolla oli veri vuotanut nenästä.

Jack ja Gerry menevät käymään Rick Brewerin luona. Hän luulee heidän tulleen hänen kadonneen vaimonsa Jillin takia. Käy ilmi, että Donna ja Jill tunsi toisensa.

Paul antaa ryhmän katsottavaksi vanhoja nauhoja. Brian ottaa tehtäväkseen katsella niitä. Hän näkee niissä jotain hyvin erikoista. Eric Grant oli lähennellyt Donnaa ja tullut torjutuksi. Käynti Grantin luona ei oikein kannata, sillä hän kieltäytyy antamasta DNA-näytettään. Clark aikoo pihistää Grantin polttaman tupakan, mutta Brian estää sen. Todistus ei kestäisi ja Clark tuhoaisi uransa.

Sandralla on tapaaminen Greg Johnsonin kanssa. He haluavat tavata uudelleen illallisen merkeissä. Ryhmälle selviää, että samoihin aikoihin Donnan ja Jillin kanssa oli kadonnut pari muutakin naista. Eric Grant pidätetään ja talo tutkitaan. Clark huomaa liian myöhään, että rouva Grant lähtee livohkaan.

Jill Brewerin taustasta löytyy lisää tietoa. Hän menetti lapsen ja oli ollut hoidettavanakin, saaden sähköshokkihoitoa. Grantin talon lattialautojen alta löytyi Karen Brownin valokuvia ja henkilöpapereita. Niistä löytyy DNA, joka kuuluu Kay Brownille. Brianille selviää, että Grantin vaimo Karen on yhtä kuin Kay Brown, joka oli halunnut paeta maan alle siskonsa takia.

Käy ilmi, että Jill Brewer elää sittenkin uuden nimen turvin ja koko juttu selviää.

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti,

Tekstitykset tulevat kielillä: Ruotsi, norja, tanska, suomi,

Kesto: Koko levy 6 h 36 min, valmistusvuosi 2003.

Alkuperäinen nimi: New Tricks series 1

Kuvakoko: 16:9.

Valmistaja: BBC Worldwide.

Elokuvan arviointi: Sarja saattaa tuntua sekavalta, mutta silti se on erityisen kutkuttava ja hyvä.

Sandra Pullman Amanda Redman
Jack Halford James Bolam
Brian Lane Alun Armstrong
Gerry Standing Dennis Waterman
PC Clark Chiké Okonkwo
Donald Bevan Tim Woodward
Esther Lane Susan Jameson
Eric Grant Robert Pugh
Paul Adamson Hugh Fraser
Jill Brewer Frances Tomelty
Greg Johnson Patrick Baladi
Rick Brewer Philip Martin Brown
Joyce Maryann Turner
Kay Grant Heather Tobias
Police Officer Bennet Thorpe
Donna Adamson Derya Donaldson


Päivitetty 12.7.2009 22:37:08
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2020