Ryhmä Pullman Jakso 6

Jack menee meedion luokse kysymään kuolleesta vaimostaan Marysta. Tuloksena on murhatutkimus. Caroline Stillman pyytää meedion kautta apua. Hänet löydettiin kuolleena merikontista satamasta. Ryhmän jäseniä huolestuttaa myös lähestyvä fyysinen ja psykologinen testi, joka tehdään kaikille ryhmän yli 50-vuotiaille jäsenille.

Jack ja Brian lähtee käymään Carolinen siskon luokse, eikä vastaanotto ole mitenkään lämmin. Hän haluaisi jo unohtaa koko tapahtuman. Sandra taas lähtee käymään saman meedion luona, kuin Jackilla. Hän haluaa yhteyden "kuolleeseen sisareensa" Caroline Stillmaniin. Yhteys pätkii, eikä meedio onnistu tehtävässä. Rehellisenä miehenä hän palauttaa rahat. Sandralla on toinenkin ongelma. Lähestyvä fyysinen ja psykologinen testi, jota muut ryhmäläiset kammoksuvat. Hänen esimiehensä pudottaa pommin. Hänelle on ehdotettu uutta projektia. Jack taas juttelee vaimolleen Marylle ja kaipaa edes jotain merkkiä. Viimein Jack saa älynväläyksen ja kaivaa esiin Maryn yllä olleet vaatteet ja vie ne töihin. Hän lähettää ne salaa laboratorioon odottaen DNA-tutkimusta.

Käy ilmi, että Carolinen jutussa on aikoinaan käytetty toista meediota, joka on tiennyt asioita hyvinkin tarkasti. Lombardia epäiltiin, mutta häntä vastaan ei löydetty todisteita. Jack ja Brian lähtee käymään Lombardin luona ja huomaavat tämän ansaitsevan varsin hyvin ammatillaan. Hän haksahtaa parissa jutussa ja Jack sekä Brian huomaa, ettei hän taida olla ihan oikea meedio.

Sandra on siirtynyt Greg Johnsonin kanssa takkatuli/suuteluvaiheeseen. Ryhmä menee kuntotestiin aamulla. Gerryllä vain riittää niin kiirettä isoisäksi tulemisen kanssa, ettei meinaa ehtiä ollenkaan testiin. Ensiksi otetaan virtsanäyte, sitten kuntotesti ja myöhemmin psykologinen testi.

Sandra käy siskon luona ja ottaa puheeksi meedion Martin Lombardin. Sisko keroi Carolinen olleen kiinnostunut kaikenlaisesta. Yhtyeistä, uskonnoista ja yliluonnollisista asioista. Alkaa olla selvää, että Martin Lombardilla on jotain enemmältikin tekemistä koko jutun kanssa, kuin vain olla meedio, jota käytettiin tutkimuksissa. Ryhmä pyytää apua Jackin meediolta Christopherilta, että kuinka narauttaa Martin Lombard. Gerry saa poliisilaboratoriosta kuvia tyttärenpojastaan ja Jack näyttää järkyttyneeltä. DNA-tutkimus ei tuottanut tulosta. Hän jättää eroilmoituksensa, jota Sandra ei hyväksy. Yhdessä he yrittävät järjestää Lombardille ansan. Tosin homma ei mene ihan putkeen.

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti,

Tekstitykset tulevat kielillä: Ruotsi, norja, tanska, suomi,

Kesto: Koko levy 6 h 36 min, valmistusvuosi 2003.

Alkuperäinen nimi: New Tricks series 1

Kuvakoko: 16:9.

Valmistaja: BBC Worldwide.

Elokuvan arviointi: Sarja saattaa tuntua sekavalta, mutta silti se on erityisen kutkuttava ja hyvä.

Sandra Pullman Amanda Redman
Jack Halford James Bolam
Brian Lane Alun Armstrong
Gerry Standing Dennis Waterman
PC Clark Chiké Okonkwo
Donald Bevan Tim Woodward
Martin Lombard Robert Bathurst
Sarah Stillman Saira Todd
Greg Johnson Patrick Baladi
Christopher Wells Christopher Coghill
Asst. Commissioner Bob Mullan Ken Bones
Paula Paula Jennings
Alison Heather Jones
Caitlin Jodie Kelly
Carole Carolyn Allen
Jayne Natalie Forbes
Technician Jan Chappell


Päivitetty 12.7.2009 22:43:10
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2020