Ryhmä Pullman

Rikosylikomisario Sandra Pullmanille käy vahinko. Kun japanilainen miljonääri kidnapataan ja Sandra pääsee liikemiehen jäljille, karkaa liikemies ikkunasta pudoten auton päälle ja Sandra tulee ampuneeksi yhden koiran, josta kaikki jaksavat huomauttaa.

Apulaispoliisipäällikkö Bevan on varma, että Wringer on tappanut Dubrovskin. Valitettavasti juttua aiemmin tutkineet poliisit ovat jääneet kiinni tuomariin vaikuttamisesta. Sandra siirretään kokonaan uuteen projektiin. Hänen tulee koota ryhmä kokeneita poliiseja, jotka keskittyvät tutkimaan vanhoja murhatapauksia. Ajatuksena on palkata eläkkeelle siirtyneitä poliiseja. Ryhmän nimeksi tulee UCOS: selvittämättömien rikosten ja avointen tapausten tutkinta. Yhdessä surevan leskimiehen Jack Halfordin kanssa he kokoavat uuden ryhmän. Siihen löytyy Brian Lane, joka on kävelevä arkisto. Muistaa kaiken ja on neuroottinen. Lisäksi löytyy Gerry Standing, joka harrastaa uhkapelejä ja avioliittoja.

Roderick Winger vapautuu vankilasta vannoen syyttömyyttään Anna Dubrowskin murhaan ja ryhmä ryhtyy tutkimaan murhaa. He löytävät tilansa ja ryhmään saapuu uusi ihminen, josta kukaan ei tiedä yhtään mitään. Musta poliisi, nimeltään Clark.

Jack huomaa uutiskuvasta Annan äidin, jota hän käy Sandran kanssa haastattelemassa.

Gerry Standing joutuu tyttärensä haukkumaksi ja Brian Lane tutkii vanhoja tapaukseen liittyviä dokumentteja. Hän löytää mm. nimettömän kirjeen, joka kertoo, ettei Winger tehnyt murhaa. Vaimo vain ei pidä siitä, että hän tekee taas töitä.

Gerry käy tapaamassa vanhoja ystäviään Gaynoria ja vankilasta vapautunutta Roderick Wingeria. Jack Halford istuu puutarhassaan jutellen kuolleelle vaimolleen.

Gerrylle selviää, ettei Roderick voinut tappaa Dubrovskia, koska hän oli samaan aikaan ryöstämässä rahalähetystä. Hän käy Brianin kanssa tapaamassa rouva Collardia, joka oli Annan kanssa töissä Pelivan Clubilla, kun hän oli vielä Eve Osborne. Sandralle tulee yllätyksenä, että Gerry ja Winger olivat koulutovereita. Brian esittelee nimettömän kirjeen Sandralle. Gerry kehottaa Sandraa tutkituttamaan postimerkin DNA, jolloin selviää, onko kirjeen kirjoittanut nainen.

Roderick tapaa Even ja kysyy tämän oikeudessa esittämän valheen perään. Gerry käy tapaamassa Roderickia ja päätyy juttelemaan tämän vaimon Gaynorin kanssa. Hän vihjailee tämän suhteesta autonkuljettajaan ja Gaynor sylkäisee suoraan Gerryn naamaan.

Ryhmä lähtee mukaan juhliin, jossa Roderick vapautetaan Dubrovskin murhasta. Samalla hänet pidätetään syytettynä toisesta murhasta. Ja hänen vaimonsa pidätetään Dubrovskin murhasta syytettynä. Hänen antamallaan sylkinäytteellä Gerryn kasvoihin oli raskauttava todistus.

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti,

Tekstitykset tulevat kielillä: Ruotsi, norja, tanska, suomi,

Kesto: Koko levy 6 h 36 min, valmistusvuosi 2003.

Alkuperäinen nimi: New Tricks series 1

Kuvakoko: 16:9.

Valmistaja: BBC Worldwide.

Elokuvan arviointi: Sarja tuntuu sekavalta, mutta silti se on erityisen kutkuttava ja hyvä.

Sandra Pullman Amanda Redman
Jack Halford James Bolam
Brian Lane Alun Armstrong
Gerry Standing Dennis Waterman
PC Clark Chiké Okonkwo
Donald Bevan Tim Woodward


Päivitetty 12.7.2009 22:08:42
"Vaihdetaan viihteelle"
Copyright www.videoelokuva.fi 2020